A csoport célja, hogy szakértő segítségével megválaszoljuk a tagok aktuális kérdéseit, feldolgozzuk problémáit, megoldási javaslatokkal éljünk velük kapcsolatban, valamint támogassuk a tagokat nehéz élethelyzeteikkel való megküzdésben.
 
A csoport nyílt, ezzel szeretnénk lehetőséget adni rá, hogy a tagok folyamatosan cserélődhessenek, bővüljön a létszám, így minden alkalommal új embereket ismerhessünk meg és friss és nézőpontokkal találkozzunk. Éppen ezért, minden második alkalom online kerül megrendezésre, hogy azok is be tudjanak kapcsolódni, akik nincsenek Budapesten a találkozó időpontjában.
A csoport vezetője: Csurgai Dorottya, szakpszichológus. Róla itt tudhatsz meg többet: https://teutad.wixsite.com/csurgaidorottya/rólam
 
A jelentkezés ingyenes, de regisztrációhoz kötött, melyet az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen tehetsz meg! (Hozzátartozód esetén, róla is írj pár sort vagy jelentkezzen ő is!)
 
Fontos!
Az önsegítő csoport NEM terápia, NEM baráti összejövetel, és NEM párkereső hely. A jogi, egészségügyi, diszkriminációs, illetve mélyebb terápiát igénylő eseteket természetesen tovább irányítjuk a megfelelő személyekhez.
Az esemény, mint a Transvanilla Egyesület összes programja és szolgáltatása ingyenes, de ha megteheted, hogy támogatod az egyesületet, azzal biztosítod, hogy hosszútávon ingyenesek maradhassanak a programjaink mindenki számára.
 
Az adományozásról bővebb információt ide kattintva találsz: https://transvanilla.hu/egyesulet/egyesulet/hogyan-segithetsz