A Transvanilla minden programjához hasonlóan a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, amit ezen a linken tudtok megtenni: https://forms.gle/DkZydA85ZX3dfinn7 Az esemény pontos helyszínét pedig a regisztrációkor megadott email címre fogjuk elküldeni!

Tudnivalók a szerzőről:

Louis Graydon Sullivan (1951-1991) amerikai meleg transz aktivista és történész volt, aki azért lobbizott, hogy a heteroszexuális szexuális orientáció mint az orvosi tranzíció feltétele eltávolításra kerüljön az orvosi gyakorlatból. Sullivan hozta létre az FTM Newsletter nevű kiadványt, amely segítségével amerikai transz férfiak és transzmaszkulin emberek kapcsolatba tudtak lépni egymással. Történészi munkájának eredménye a From Female to Male: The Life of Jack Bee Garland című könyv, amelyben Sullivan bemutatta egy addig elfeledett amerikai meleg transz író, ápoló és kalandor életét.

Tudnivalók a könyvről:

A „We Both Laughed in Pleasure” Lou Sullivan válogatott napló bejegyzései 1961-től 1991-ig, Ellis Martin és Zach Ozma szerkesztésében. A könyv autentikusan mutatja be Lou Sullivan életét, lázadótól aktivistáig. Belső hangja egy olyan koron vezet át, ami társadalmi és politikai egyenlőtlenségek talaján állt. A végső kiadás 24 napló és 30 év eredménye, az előszót Susan Stryker írta. „Most az egyszer, te vagy a bennem lévő személy, a személy, aki nem lehetek sohasem, mert én önmagam vagyok. Szeretlek mert én te vagy. Mert te vagy minden, ami lenni szeretnék.”

Tudnivalók a könyvklub vezetőiről:

Bartha Florentin az Orlando Könyvklub alapítója, ahol minden hónapban egy transznemű, interszex vagy nembináris témájú könyvet beszélnek meg a résztvevők. 

Primecz-Munkácsi Lőrinc pedig a Transvanilla önkéntese és aktivista.

A jelentkezés ingyenes, de regisztrációhoz kötött! Regisztrálni itt tudtok: https://forms.gle/DkZydA85ZX3dfinn7

Ha nem szeretnél egyedül jönni, hozzátartozódról is írj pár sort vagy jelentkezzen ő is!