Transvanilla Transznemű Egyesület

Továbbra is kitölthető a FRA európai lmbt kutatása

Pin It

 

MINÉL TÖBB, ANNÁL JOBB

Az Európai LMBT Kutatás (http://lgbtsurvey.eu) továbbra is várja minden 18 évnél idősebb leszbikus, meleg, biszexuális és transznemű (LMBT) ember válaszait az Európai Unióból és Horvátországból.

Múlt havi indulása óta a kérdőívet közel 45.000 válaszadó töltötte ki, így ez minden idők legnagyobb LMBT emberek helyzetével foglalkozó kutatása. Hogy még pontosabb képet kapjunk az EU-ban élő több millió leszbikus, meleg, biszexuális és transznemű emberről, további résztvevőket várunk. Valamennyi, az EU és Horvátország területén élő LMBT embert arra kérünk, hogy vegyen részt a kutatásban és terjessze annak hírét – A te tapasztalatod is számít!

Az Európai Unió alapjogi Ügynöksége (FRA) köszönetét fejezi ki azoknak, akik már kitöltötték a kérdőívet. Ti is hozzájárultatok, hogy ezt a kiemelkedő eredményt elérjük.

TERJESZD A HÍRÉT

Amellett hogy te magad kitöltöd a kérdőívet, azzal is segíthetsz, ha minél több ember figyelmét felhívod a kutatásra. Elsősorban azok elérésében számítunk rád, akik keveset vannak online, és ezért kisebb eséllyel találkoztak a kutatásról szóló felhívással az interneten. Az Európai LMBT Kutatás csapata ezért arra kér téged, hogy kérd meg legalább öt LMBT barátod, hogy vegyen részt a kutatásban és ossza meg annak hírét ismerőseivel – tudjanak ők is róla, hogy az ő tapasztalatuk is számítson! Küldj nekik egy emailt, oszd meg a kutatás webcímét (http://lgbtsurvey.eu) a Facebookon, a Twitteren, blogodon vagy weboldaladon!

MI AZ EURÓPAI LMBT KUTATÁS?

A maga nemében az első ilyen felmérés, az Európai LMBT Kutatás az Európai Unió országaiban illetve Horvátországban élő leszbikus, meleg, biszexuális és transznemű emberek tapasztalatait összegzi. A felmérés során kíváncsiak vagyunk a mindennapi tapasztalataidra és az általad hátrányos megkülönböztetésként megélt esetekre. A kutatás célja, hogy információkat szolgáltasson az LMBT embereket érintő, egyenlő bánásmóddal kapcsolatos szakpolitikák kidolgozásához az Európai Unióban. A felmérés teljesen anonim, a kérdőív semmilyen adatot sem rögzít a válaszadók valós vagy online személyazonosságáról. A kérdőív az interneten 2012. június végéig érhető el az Európai Unió valamennyi hivatalos nyelvén, valamint horvátul, oroszul és törökül.

 

Transz kisokos

Transz Kisokos címlap

 

Adó 1 százalék felajánlás

Facebook

Partnereink, támogatóink

Tagjai vagyunk: TGEU, ILGA, ILGA-EUROPE

expodom

Látható transzok

látható transzok blog

Ez a weboldal a jobb felhasználói élmény érdekében sütiket használ. Adatvédelem és Felhasználási feltételek