A munkaerő piac és az álláskeresés önmagukban sem mindig a legvidámabb elfoglaltságok. Ezt pedig tovább nehezítheti a gazdasági helyzet vagy éppen a kényelmetlen, akár diszkriminatív helyzetek.

Egy önéletrajz összeállítása, egy jó motivációs levél megírása vagy egyszerűen az azzal járó magabiztosság, hogy hogyan tudunk reagálni bizonyos helyzetekre, nagyon sokat segíthetnek, amikor karrierváltás és munkahelykeresés előtt állunk. Ezért következő workshop párosunkon ezeken a kérdéseken és skilleken fogunk végig menni.

Időpontok és regisztráció:

Elhatározástól a jelentkezésig - 2023. október 27., 18:30 - 21:00: https://forms.gle/cd2z1sAr1v8VMR768

Eljött a te időd! Behívtak, éljen, de most mi lesz? - 2023. november 13., 18:30 - 21:00: https://forms.gle/tXV3xwpeH5ULHDnq9

A pontos helyszínt a jelentkezés után küldjük el a megadott email címre!

Az október 27-én, az "Elhatározástól a jelentkezésig" című workshopon az első lépéseket fogjuk körbejárni, az elhatározás, a keresgélés, az önéletrajz összeállítása lesz a fókuszban.

A második, november 13-án az "Eljött a te időd! Behívtak, éljen, de most mi lesz?" című alkalmunkon pedig azt nézzük meg, hogy mi történik, miután behívtak és az állásinterjúra kerül a sor.

A képzéseket Polyák – Füleki Annamária, HR szakember, Kompetencia Fejlesztő Tréner és Team Coach tartja.

A programon való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

Az esemény, mint a Transvanilla Egyesület összes programja és szolgáltatása ingyenes. Az egyesületünk munkáját, így azt is, hogy programjaink hosszútávon ingyenesek maradhassanak és egyre több emberhez eljuthassanak ide kattintva támogathatod egyszeri vagy rendszeres adományokkal.

Köszönjük!