A TámUgatók Terápiás és Segítőkutyás Alapítványt azért jött létre, hogy speciálisan képzett segítőkutyákkal támogassák olyan emberek életét, akik egészségügyi, pszichológiai, szociális, vagy más területen nehézségekkel küzdenek, hátrányban vannak.

Céljuk, hogy a kutyáinkkal együtt töltött idő során, maradandó élményeken keresztül, hosszú távú segítséget nyújtsanak azoknak, akiknek erre szüksége van.

A program kötöttsége miatt maximum 10 résztvevőt tudunk fogadni ezen az alkalmon, így kérünk, csak akkor regisztrálj, ha biztosan el tudsz jönni, illetve ha valami miatt úgy alakul, hogy mégis ki kell hagynod, azt jelezd nekünk, hogy a helyed át tudjuk adni másnak! 

A jelentkezés ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni ezen a linken tudtok: https://forms.gle/kkPgDQMxpmSKXpUq9 A program pontos helyszínét a regisztráció után, az ott megadott email címre fogjuk elküldeni.

Az alapítvány munkáját megismerni és követni ezeken a linkeken tudod:
https://www.tamugatok.hu/
https://www.facebook.com/tamugatok
https://www.instagram.com/tamugatok_alapitvany/


Az esemény, mint a Transvanilla Egyesület összes programja és szolgáltatása ingyenes. Az egyesületünk munkáját, így azt is, hogy programjaink hosszútávon ingyenesek maradhassanak és egyre több emberhez eljuthassanak töbféleképpen is támogathatod.

Támogass minket adód 1%-al! Május 21-ig nyilatkozhatsz, hogy kinek ajánlod fel. Arról, hogyan teheted meg, itt megtalálsz mindent: https://transvanilla.hu/segitsd-a-munkank-adod-1-szazalekaval-2024
Egyszeri vagy rendszeres támogatást pedig itt tudsz beállítani: https://www.paypal.com/donate/?cmd=_s-xclick&hosted_button_id=WSBPM7ERKXNS6&source=url&ssrt=1709724799176

Köszönjük! ❤️ 🏳️‍⚧️