Transvanilla Transznemű Egyesület

#Igent a Nemre - cselekedj

Pin It

A Transvanilla folytatja a nem- és névváltoztatás lehetőségének megnyitásáért folytatott kampányát. Szeretnél csatlakozni? Itt a lehetőség, cselekedj és állj ki a magyar transz és interszex emberek mellett!

Arra kérünk minden magyar és nemzetközi civil szervezetet, hogy csatlakozzon a felhívásunkhoz, és fejezze ki támogatását a magyar transz és interszex emberek felé és kérjük a magyar kormányt a nem jogi elismerésének lehetővé tételére! Csatlakozás az alábbi linken

Útjára indítottunk egy petíciót Ursula von der Leyent az Európai Bizottság elnökét kérve, hogy ítélje el a magyar kormány lépését, és vessen be minden rendelkezésére álló eszközt annak érdekében, hogy a magyar transz és interszex emberek alapvető jogai ne sérüljenek! Itt csatlakozhatsz ahhoz a több mint 26.000 emberhez aki már aláírta

Ha ismersz magyar transz és interszex embereket, arra kérünk lépj velük kapcsolatba, támogasd őket ebben a nehéz időszakban, segíts elviselni az elviselhetetlent!

Nem állunk le és nem adjuk fel! A transz és interszex jogok emberi jogok, és jogunk van emberséges bánásmódhoz!

Posztold ki ezt: Kiállok a magyar transz és interszex emberek jogaiért és felszólítom a magyar kormányt, teremtsen számukra lehetőséget valódi nemük jogi elismerésére!

#IgentaNemre #LGRforHungary
#aTranszJogokEmberiJogok #azInterszexJogokEmberiJogok

Név a múltból - Name from the past

ENGLISH - #LGRforHungary - Call to action page

Transvanilla hírlevél

Jelentsd a transzfóbiát!

Nemi identitás, nemi önkifejezés miatti erőszak, diszkrimináció? Jelentsd!

Transz tiszteletet most

Facebook

Partnereink, támogatóink

Tagjai vagyunk: TGEU, ILGA, ILGA-EUROPE

expodom

Látható transzok

látható transzok blog

Írj nekünk

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.