Újra közösségi programok a Transvanillánál

Újra közösségi programok a Transvanillánál

Transvanilla

Hírlevél 2023.

október

‍ ‍ ‍ ‍

Tarts velünk ősszel is! 🏳️‍⚧️


Október 20. a következő ösegítő csoport időpontja, most online találkozóval várunk benneteket!

A Transvanilla önsegítő csoportja havonta egyszer találkozik. Szokásos módon pénteki napon, október 20-án 17:00-20:00 óra között zajlik.
 
A csoport nyílt, ezzel szeretnénk lehetőséget adni rá, hogy a tagok folyamatosan cserélődhessenek, bővüljön a létszám, így minden alkalommal új embereket ismerhessünk meg és friss és nézőpontokkal találkozzunk.

 

A jelentkezés ingyenes, de regisztrációhoz kötött, melyet az onsegito@transvanilla.hu címen tehetsz meg! (Hozzátartozód esetén, róla is írj pár sort vagy jelentkezzen ő is!)



Segítségre van szükséged a munkakeresésben? Váltanál, de nem tudod, merre indulj el? Kell egy ütős önéletrajz? Nem vagy benne biztos, milyen kérdéseket tehetnek fel vagy abban, mi a legjobb taktika a válaszadás során? Akkor gyere el kétrészes workshopunk első alkalmára!

Időpontok és regisztráció:

Elhatározástól a jelentkezésig - 2023. október 27., 18:30 - 21:00: https://forms.gle/cd2z1sAr1v8VMR768

Az október 27-én, az "Elhatározástól a jelentkezésig" című workshopon az első lépéseket fogjuk körbejárni, az elhatározás, a keresgélés, az önéletrajz összeállítása lesz a fókuszban.

 

 

Eljött a te időd! Behívtak, éljen, de most mi lesz? - 2023. november 13., 18:30 - 21:00: https://forms.gle/tXV3xwpeH5ULHDnq9

A második, november 13-án az "Eljött a te időd! Behívtak, éljen, de most mi lesz?" című alkalmunkon pedig azt nézzük meg, hogy mi történik, miután behívtak és az állásinterjúra kerül a sor.

 

A pontos helyszínt a jelentkezés után küldjük el a megadott email címre!

 

 



Honlapunk megújításának utolsó szakaszára keresünk hozzáértő jelentkezőt!
Joomla alapú honlapunk megújítására keresünk sürgősen jelentkezőt, aki abban tud nekünk segíteni, hogy a jelenlegi weboldalunk struktúráját frissíteni tudjuk.
 
Ha úgy érzed tudsz segíteni, van most kapacitásod, jelentkezz az office@transvanilla.hu email címen várjuk!

Kezdés és bérezés megegyezés alapján.

Aktuális cikkeink

 

A nemi önrendelkezési modell működik - a TGEU jelentése

 

A Transgender Europe (TGEU) kutatásában különböző európai országok önrendelkezési gyakorlatait és azoknak eredményeit, hatékonyságát vizsgálta 2022-ben. A kutatás eredményei alapján a nem jogi elismerése segít a transz emberekkel szembeni szisztematikus elnyomás, diszkrimináció és erőszak leküzdésében.


 

Friss jelentés mutatja be a transz személyeket érintő interszektív elnyomási formákat Európában

 

A TGEU és az ILGA-Europe közös jelentést indított. A jelentés beszámol a transz és nem-bináris személyeket érintő interszektív elnyomási formákról. Ez az ismertető része az Interszekció sorozatnak: Elmerülés a FRA LMBTI II Felmérési Adataiban: Transz és nem-bináris tájékoztató.

 


Támogasd a munkánkat!

 

Idén majdnem félmillió, pontosan 422,333 forint érkezett be hozzánk az adó 1% felajánlásaitokból.
Köszönjük, hogy évről évre támogattok minket! ❤️
Minden támogatást a programjaink és szolgáltatásaink fenntartására fordítunk.


Ha pedig az adó 1%-ról lemaradatál, de szeretnéd támogatni a munkánkat, ezt többféleképpen is megteheted.

 

Utalhatsz közvetlenül az egyesület bankszámlájára vagy támogathatsz minket PayPalon keresztül egyszeri vagy akár rendszeres adománnyal.