Transvanilla Transznemű Egyesület

Adományt gyűjtünk egy iráni menekült transzfiúnak

Pin It

Sam egy iráni származású transzfiú, most érkezett Magyarországra és a Transvanilla segít neki a menekült státusz megszerzésében valamint a transz specifikus problémái megoldásában.

Amíg nem bírálják el a menekült kérelmét addig menekült táborban lenne lehetősége élni, de ez számára túl veszélyes. A magyar rendszer nem tud megoldást kínálni erre a problémára, a sérülékeny csoportok számára nem tudnak alternatív megoldásokat kínálni. Megoldottuk, hogy ne szállítsák táborba viszont így a kérelme elbírálásának idejére nem kap semmilyen támogatást. Az átfutási idő egy hónap lenne, de a menekültkérelmek nagy száma miatt akár 3-4 hónapig is eltarthat mire elbírálják a kérelmét. Ebben kérjük a segítségeteket! 
Utalhatsz a bankszámlánkra vagy a paypalunkra. Bármilyen kis összeg számít! Megjegyzésnek írd oda, hogy Sam!
Bank:
Transvanilla Transznemű Egyesület
Bankszámlaszámunk: 10918001-00000088-56310001
IBAN HU81109180010000008856310001
SWIFT BACXHUHB
Paypal:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. - vagy innen: http://transvanilla.hu/egyesulet/hogyan-segithetsz
Minden adományt közvetlenül és azonnal továbbítunk Samnek!
Tárgyi adományokat is elfogadunk valamint személyes találkozásra is van lehetőség Sam-el! Írj a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre és egyeztessünk!

Transz kisokos

Transz Kisokos címlap

 

Adó 1 százalék felajánlás

Facebook

Partnereink, támogatóink

Tagjai vagyunk: TGEU, ILGA, ILGA-EUROPE

expodom

Látható transzok

látható transzok blog

Ez a weboldal a jobb felhasználói élmény érdekében sütiket használ. Adatvédelem és Felhasználási feltételek