Transvanilla Transznemű Egyesület

A 11 éves Female to Male Wrenként kezdte az új tanévet

Pin It

A család elmondta, hogy Wrenna nevű gyermekük Wrenként folytatja életét.

A transznemű gyermek injekciókat kap, hogy késleltessék pubertást és amely később segíti férfivá válását. A 11 éves Wren Kauffman elmondta, hogy egész életében úgy érezte, mintha fiúként egy kislány testében rekedt volna.

Izgatott az iskola miatt, hiszen osztálytársai most fogják először fiúként látni. A kanadai gyermek lányként látta meg a napvilágot, de a család támogatásának köszönhetően nem kellett átélnie az elképesztő frusztrációt, amiért fiúnak érezte magát.

A tanárok és az osztálytársak is felkészültek Wren átalakulására, hiszen pl. a fiú öltözőbe helyezték át. A szülőknek ugyan sokáig tartott, hogy ráébredjenek arra, hogy "lányuk" nem egyszerűen fiús, hanem ennél sokkal többről van szó. Már nagyon korán fiús játékokat játszott, csak röviden hordta a haját, ráadásul már háromévesen is azt kérdezte, hogy mikor lehet belőle fiú. Amikor húga megszületett, szülei észlelték a drasztikus különbséget. Wren idősebb korában folyamatos frusztrációt élt meg, mert "lányként" kellett élnie.

Amióta elkezdtek a szülők foglalkozni a problémával Wren sokkal boldogabb és kiegyensúlyozottabb. A szülők biztosították róla, hogy "lányként" és fiúként is ugyanúgy fogják szeretni. Később természetesen szakemberhez fordultak, aki megerősítette, hogy Wren egy transzszexuális fiú.
A kutatások szerint 1000-ből 6 gyermek transznemű a világon.

Transz kisokos

Transz Kisokos címlap

 

Adó 1 százalék felajánlás

Facebook

Partnereink, támogatóink

Tagjai vagyunk: TGEU, ILGA, ILGA-EUROPE

expodom

Látható transzok

látható transzok blog

Ez a weboldal a jobb felhasználói élmény érdekében sütiket használ. Adatvédelem és Felhasználási feltételek