Programajánló

Programajánló

Transvanilla

Programajánló

‍ ‍ ‍ ‍

Februári eseményeink


Szakítás, egy munka elvesztése, költözés vagy csalódás - a veszteségeinknek rengeteg formája lehet, a gyász folyamatát pedig nemcsak egy halálesettel kapcsolatban élhetjük meg.
 
Hogyan tudjuk ezeket a veszteségeket feldolgozni? Mi történik, ha nem tudjuk ezt megtenni? Milyen félreértések és tévhitek vannak a veszteségek körül? Ezeket a kérdéseket fogjuk körüljárni február 6-án, Mlinárik Andrea

mentálhigiénés szakemberrel.


Ha nem szeretnél egyedül jönni vagy csak van olyan barátod, családtagod, akit érdekelhet a téma, gyertek együtt! Várunk mindenkit szeretettel!

A részvétel ezúttal is ingyenes, de regisztrációhoz kötött! Jelentkezni a sandrea@transvanilla.hu email címen tudtok, 02.05., vasárnap estig!
 
A pontos helyszínt a regisztráció után küldjük el!Szokásos módon pénteki napon, február 17-én, 17:00-20:00 óra között zajlik. Februárban online találkozón van a sor.

További információk és regisztráció ide kattintva érhető el!


Tippeket, módszereket kaptok ahhoz, hogyan merítsünk energiát belső erőforrásból, hogy külső segítség nélkül is képesek legyünk egy sokkal jobb állapotba kerülni. Könnyed NLP (neurolingvisztikus programozás) gyakorlatokon keresztül megtapasztaljuk, hogyan tudunk a legegyszerűbb módszerekkel  is energiához jutni, feltöltődni, előhívni az önbizalmat magunkban.

Ha nem szeretnél egyedül jönni vagy csak van olyan barátod, családtagod, akit érdekelhet a téma, gyertek együtt! Várunk mindenkit szeretettel!

A részvétel ezúttal is ingyenes, de regisztrációhoz kötött! Jelentkezni a sandrea@transvanilla.hu email címen tudtok, 02.19., vasárnap estig!
 
A pontos helyszínt a regisztráció után küldjük el!Folyamatosan dolgozunk rajta, hogy úgy tudjuk alakítani az egyesület munkáját, hogy abban mindenki megtalálhassa, amire szüksége van. Neked hiányzik valami? Lennének ötleteid? Szívesen látnál valamilyen programot? Mondd el a véleményed!

Kitöltöm>>