„... mert azt megtanultuk, hogyan szerezzünk meg valamit, de azt nem, vajon mit tegyünk, ha elveszítjük azt...” (J. W. James-R. Friedman)

Érezted már valaha, hogy összetört a szíved? Ha igen, akkor biztosan átéltél már veszteséget az életedben haláleset, válás, szakítás, csalódás, költözés vagy egy háziállat elvesztése során.

És akkor is, ha az életed, kapcsolataid nem úgy alakultak, ahogy szeretted volna.

Vajon tudtad-e, hogy érzelmi kötődéssel bíró kapcsolataink elvesztését vagy életünk jelentős fordulatait minden esetben GYÁSZfolyamat követi?

A néha ijesztő, a hullámvasút hegyvölgyeihez hasonlóan váltakozó érzelmi állapotok, az alvászavarok, az idővel nem enyhülő fájdalom elbizonytalanít, ami érzelmi izolációhoz, a jövőtől való félelemhez, végül számos fizikai és pszichés betegséghez vezethet.

A feldolgozatlan veszteségélmény, az őszintén végig nem élt és ki nem adott gyász belső feszültsége az élő kapcsolatokat is rombolja, és generációkon átörökíthető.

▼Mi is a gyász? Milyen tévhitek kapcsolódnak hozzá?

▼Az idő tényleg mindent megold?

▼Válás, szakítás, költözés, nyugdíjazás, gyerekszületés, házasságkötés, munkahely elvesztése, Mi a közös bennük?

▼Honnan lehet tudni, hogy a veszteségünk feldolgozatlan?

▼Miben és hogyan tud segíteni a Gyászfeldolgozás Módszer®, melynek hatékonyságát tudományos kutatások is megerősítik?

Ezekre és számos más, VESZTESÉGEINKKEL, a GYÁSSZAL kapcsolatos kérdésedre, dilemmádra keressük a választ díjmentes, élő előadásomból, és az azt követő beszélgetésből.

Mlinárik Andrea – Váltsunk szót!

mentálhigiénés szakember,

Gyászfeldolgozás Módszer® specialista

Regisztráció:Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.