Transvanilla Transznemű Egyesület

Transznemű szuperhősös rajzfilm érkezik

Pin It

A nagy rajzfilm csatornákkal folytatott verseny során, mint a Nickelodeon, Disney Channel és Cartoon Network, a The Hub úgy kívánja előnyösebb helyzetbe hozni magát, hogy nem mindennapi rajzfilmsorozatba kezd.

Az új műsoruk, a "SheZow" egy transznemű szuperhős történetét meséli majd el. Alapjában véve nincs benne semmi különös, van egy 12 éves srác, Guy, aki varázs gyűrűjével képes átváltozni egy legendás bűnüldözővé. Na és akkor itt jön a nem hétköznapi csavar. Mikor Guy gazfickókkal kerül szembe elkiáltja magát, "Te jösz csajszi!" és SheZow-vá változik, a női szuperhőssé. Innentől kezdve lila szoknyájában és köpenyében, valamint rózsaszín kesztyűben és csizmában rúgja szét a rosszfiúk hátsóját. És, hogy mit gondolnak erről a szülők és a csatorna vezetője? A folytatásból megtudhatod, katt tovább.

Sok szülő ellene van a műsornak, főleg, hogy a csatorna a 2-11 éves korosztályt célozza meg. Vajon ténylegesen rossz hatással lehet a gyerekre egy olyan műsor amiben nincs tabu? Képes a gyerek viccként felfogni, vagyis inkább, minden gyerek látni fogja benne a tréfát?

Margaret Loesch a csatorna vezérigazgatója szerint nincs benne semmi különös, mint ahogyan azt sokan hiszik. "Amikor először hallottam a műsorról az első reakcióm az volt, hogy 'Elment az eszetek?' Aztán megnéztem mi is ez és rájöttem 'Ez egyszerűen vicces'."

Transz kisokos

Transz Kisokos címlap

 

Adó 1 százalék felajánlás

Facebook

Partnereink, támogatóink

Tagjai vagyunk: TGEU, ILGA, ILGA-EUROPE

expodom

Látható transzok

látható transzok blog

Ez a weboldal a jobb felhasználói élmény érdekében sütiket használ. Adatvédelem és Felhasználási feltételek