Még nem nyilatkoztál az 1%-ról? Semmi baj! Május 20-ig megteheted! Csak töltsd le az 1%-os nyilatkozatunk, és küldd be annak a NAV központnak ahová tartozol, vagy ha van ügyfélkapud használd az ESZJA rendszerét. Figyelj arra, hogy be legyen fizetve az adód, különben felajánlásod nem érkezik meg hozzánk!

Az SZJA 1% felajánlásához az alábbi adatokra lesz szükséged:

Név: Transvanilla Transznemű Egyesület
Adószám: 18288786-1-43
Rendelkező nyilatkozat az adó 1 százalékáról: (Letöltés innen)

Az 1% felajánlásának módjai:

  • Ha ügyfélkapu regisztrációval rendelkezel, akkor az egyszerűen és könnyen kezelhető ESZJA (online) felületen keresztül tudod benyújtani a nyilatkozatot. http://www.nav.gov.hu/nav/szja/szja

  • Ha magad készíted adóbevallásod a 1953-as számú bevallási nyomtatvány EGYSZA lapját kell kitöltened.

  • 2018-tól megszűnt a munkáltatói adómegállapítás, de a munkáltató továbbra is összegyűjtheti az alkalmazottak 1+1 %-os nyilatkozatát. Ebben az esetben az 1%-os nyilatkozatod május 10-ig adhatod át neki, lezárt, adóazonosítójellel, a ragasztáson átnyúlóan aláírt borítékban.

  • Önálló formában, azaz nem az szja bevallás részeként és nem a munkáltatód útján, hanem külön az erre a célra szolgáló nyomtatványon saját magad is eljuttathatod (akár személyesen is) a NAV-hoz. Postázási címek itt.

Ha kérdésed van írj nekünk a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. és válaszolunk! 

Minden felajánlást köszönünk!

Egyéb módok ahogyan támogathatsz minket.