Transvanilla Transznemű Egyesület

Transvanilla Transznemű Egyesület: Adó 1% - Támogasd a munkánkat!

Pin It

 

Segíts adód 1 százalékával, hogy jogi, orvosi és társadalmi változásokat tudjunk elérni és ezzel javítsunk a transz, a dzsender-nonkonform és az interszex emberek mindennapi életminőségén. 

Még nem nyilatkoztál az 1%-ról? Semmi baj! Május 20-ig megteheted! Csak töltsd le az 1%-os nyilatkozatunk, és küldd be annak a NAV központnak ahová tartozol, vagy ha van ügyfélkapud használd az ESZJA rendszerét. Figyelj arra, hogy be legyen fizetve az adód, különben felajánlásod nem érkezik meg hozzánk!

Az SZJA 1% felajánlásához az alábbi adatokra lesz szükséged:

Név: Transvanilla Transznemű Egyesület
Adószám: 18288786-1-43
Rendelkező nyilatkozat az adó 1 százalékáról: (Letöltés innen)

Az 1% felajánlásának módjai:

  • Ha ügyfélkapu regisztrációval rendelkezel, akkor az egyszerűen és könnyen kezelhető ESZJA (online) felületen keresztül tudod benyújtani a nyilatkozatot. http://www.nav.gov.hu/nav/szja/szja

  • Ha magad készíted adóbevallásod a 1953-as számú bevallási nyomtatvány EGYSZA lapját kell kitöltened.

  • 2018-tól megszűnt a munkáltatói adómegállapítás, de a munkáltató továbbra is összegyűjtheti az alkalmazottak 1+1 %-os nyilatkozatát. Ebben az esetben az 1%-os nyilatkozatod május 10-ig adhatod át neki, lezárt, adóazonosítójellel, a ragasztáson átnyúlóan aláírt borítékban.

  • Önálló formában, azaz nem az szja bevallás részeként és nem a munkáltatód útján, hanem külön az erre a célra szolgáló nyomtatványon saját magad is eljuttathatod (akár személyesen is) a NAV-hoz. Postázási címek itt.

Ha kérdésed van írj nekünk a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. és válaszolunk! 

Minden felajánlást köszönünk!

Egyéb módok ahogyan támogathatsz minket.

 

Név a múltból - Name from the past

ENGLISH - #LGRforHungary - Call to action page

Transvanilla hírlevél

Jelentsd a transzfóbiát!

Nemi identitás, nemi önkifejezés miatti erőszak, diszkrimináció? Jelentsd!

Transz tiszteletet most

Facebook

Partnereink, támogatóink

Tagjai vagyunk: TGEU, ILGA, ILGA-EUROPE

expodom

Látható transzok

látható transzok blog

Írj nekünk

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.