Transvanilla Transznemű Egyesület

Transvanilla - feat. Közös felhívás kampányban való részvételre

Pin It

Így segíthetsz transzként a hazai transz közösségnek

A hazai transz közösség egyre nehezebb helyzetben van az elmúlt időszakban hozott rendelkezések miatt. Ezért most kiemelt jelentősége van minden kezdeményezésnek, mely a közösséget segíti és megmutatja, hogy milyen ártó hatása van ezeknek a döntéseknek.

Ha transznemű vagy és szeretnél hangoddal (esetleg akár arcoddal) részt venni egy különleges kampányban, amivel felhívhatjuk a figyelmet a transz emberek nehéz helyzetére és valamilyen pozitív változást érhetünk el, olvasd el az alábbi cikket.

A Transvanilla Transznemű Egyesület és a feat. Kommunikációs Ügynökség közös figyelemfelhívó kampányához keresünk transz nő és transz férfi főszereplőket.
Az alábbiakban részletezzük a jelentkezés kritériumait és a kampány elemeit.

A jelentkezés kritériumai

Életkori követelmény: 18. életév betöltése.

Hangszínbeli követelmény: olyan transz nőket és férfiakat keresünk a kampányhoz, akiknek a hangja már érzékelhetően változott a tranzíciójuk során.

Arc használati elvárás: a hitelesség érdekében fontos lenne, hogy a kampányban való részvételt arccal tudd vállalni

A kampány

Szpotfelvételen való részvétel: a főszereplőkkel egy-egy hangszpotot készítünk egy hangstúdióban, ezek hossza nagyjából fél perc és a hivatalos nem megváltoztatását ellehetetlenítő törvény következményeire hívják fel a figyelmet.

Szpotok szövegezése: a szpotok hangvétele személyes, ezért szövegezésük a főszereplőkkel együttműködésben történik.

Podcast felvételen való részvétel: egy médiapartnerrel együttműködésben megvalósuló podcast beszélgetésen is számítanánk a főszereplőkre.

További médiamegjelenések: esetlegesen további médiaszereplések is részét képezhetik a kampánynak.

A kampány időzítése: várhatóan 2021. január.

Amennyiben érdekel a lehetőség, hogy részt vegyél egy kampányban, amelynek célja, hogy a hazai transznemű közösség jelenlegi helyzetére felhívja a figyelmet, várjuk jelentkezésed a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen (az e-mail tárgyába kérjük, írd bele, hogy Kampány jelentkezés).

Transz kisokos

Transz Kisokos címlap

 

Adó 1 százalék felajánlás

Facebook

Partnereink, támogatóink

Tagjai vagyunk: TGEU, ILGA, ILGA-EUROPE

expodom

Látható transzok

látható transzok blog

Ez a weboldal a jobb felhasználói élmény érdekében sütiket használ. Adatvédelem és Felhasználási feltételek