Úgy véljük sokak számára a társadalmi elfogadás mértékegysége a munka és ezen keresztül könnyebben tekintjük értékesnek a másikat. Ezért bevezetünk egy címkét és a munka világában különböző felületeken tüntetjük fel. Olyan tárgyakon, produktumokon melyek sosem jöhettek volna létre egy transznemű ember közreműködése, kreativitása, szakértelme nélkül.

Ezt a címkét használva validáljuk a transz emberek társadalmi szerepvállalását, és büszkén megmutatjuk, ők is ugyanolyan teljes értékű, hasznos tagjai társadalmunknak, mint bárki más.

A leghétköznapibb példákon keresztül tervezzük bemutatni, hogy a transz emberek ugyanolyan értékes munkát végeznek, mint bárki más. Ezt egy érzékletes momentummal, a munkájuk gyümölcsét kínálva tesszük nyilvánvalóvá, hiszen (ahogy üzenjük is) az elfogadás ilyen egyszerű szituációkban mérhető.

A fotósorozatként működő kampányhoz keressük azokat a valós transz személyeket, akik ténylegesen végzik az adott szakmát, legyen az: cukrász, csapos, fodrász, futár, szabó, stb. Az elkészült fotók így még igazabbak lesznek, minden képen egy személyes történet bontakozhat ki. A képek ereje és egyedülállósága, hogy nem mutatunk transz embert, hiszen sok esetben nem is vesszük észre, hogy aki a kedvenc kávénkat készíti, valójában transznemű. Mindezzel pozitív, elfogadó attitűdöt közvetítünk, ami elősegítheti a szemléletváltást.

Életkori követelmény: 18. életév betöltése. A kampányban nem szükséges arccal megjelenni, de kifejezetten keresünk olyanokat is akik vállalják az arcukat, illetve akár médiaszereplést is és olyanokat is akiknek a munkáltatója is megjelenhet/megjelenik a kampányban. Jelentkezési hatáidő: 2022 február 28. hétfő

Amennyiben érdekel a lehetőség, hogy részt vegyél a kampányban, amelynek célja megmutatni, hogy a transz emberek hasznos és fontos tagjai a társadalomnak várjuk kérdéseid és/vagy jelentkezésed a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen (az e-mail tárgyába kérjük, írd bele, hogy Kampány jelentkezés).