Transvanilla Transznemű Egyesület

T* gyalogos és kerékpáros túra - 2013 augusztus 03.

Pin It

A TransVanilla Egyesület augusztus 03.-án szombaton egy túrával egybekötött pikniket szervez transzneműeknek és barátaiknak. Csatlakozhatsz a gyalogos vagy akár a biciklis csoporthoz is.
Ez jó alkalom arra, hogy együtt legyünk, együnk-igyunk, kutyát sétáltassunk, csevegjünk, játsszunk, ismerkedjünk és pihengessünk a szabadban.

Nagy-Szénás Tanösvény

A Szénás-hegycsoport Budapest mellett, Nagykovácsi határában terül el. Az egyedülálló természeti értékeket a gondosan megtervezett, 2,4 km hosszú tanösvényt végigjárva ismerheti meg a látogató.
A terület különlegességét több olyan bennszülött növényfaj adja, melyek nagyon kis területen terjedtek el. Ilyen például a pilisi len, az István-király szegfű, a budai berkenye vagy a magyar gurgolya. A tanösvényt bemutató füzet letölthető.

A tanösvény útvonalát egy olyan bennszülött növény levele és termése jelzi, amely a világon sehol máshol nem található meg, csak a Budai-hegységben. Hogy melyik ez a növény? Bárki megtudhatja, aki megfejti a füzet végén található rejtvényt. Ehhez persze figyelmesen el kell olvasni az egyes állomások ismertetéseit.

Részvételi szándék jelzése és bővebb információ: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Ajánlott kényelmes cipő, megfelelő öltözet, bőséges folyadék, szúnyog-kullancs riasztó és naptej.


transvanilla.hu

Transz kisokos

Transz Kisokos címlap

 

Adó 1 százalék felajánlás

Facebook

Partnereink, támogatóink

Tagjai vagyunk: TGEU, ILGA, ILGA-EUROPE

expodom

Látható transzok

látható transzok blog

Ez a weboldal a jobb felhasználói élmény érdekében sütiket használ. Adatvédelem és Felhasználási feltételek