Ilyenkor az segíthet minket a könnyedebb alkalmazkodásban és a stabilitásunk visszanyerésében, ha Keljfeljancsi módjára tudunk működni:
- ha hamar felkelünk a padlóról, ha meglátjuk a helyzetben rejlő eltérő perspektívákat, kínálkozó lehetőségeket, és ezek közül ki tudjuk választani, melyek a számunkra legideálisabbak.
- ha ismerjük a korábbi kríziseink során már „jól vizsgázott” csúcserősségeinket,
amelyeket a változás megtámogatása érdekében mozgósíthatunk,
- ha hatékony stratégiákkal rendelkezünk a nehéz érzelmeink kezeléséhez is, hogy bele
tudjuk engedni magunkat a folyamatba.
Ennek a keljfeljancsi-attitűdnek a feltétele nem más, mint a reziliencia, a lelki ellenállóképesség, a rugalmas alkalmazkodás képessége, amely rendkívüli módon megkönnyíti, sőt akár örömtelivé, izgalmas felfedezéssé teszi a változások megélését.
A március 1-jei interaktív előadásban a reziliencia világát járjuk körbe és megismerkedünk
azokkal az eszközökkel, amelyek a rugalmasság gyakorlását segítik elő a mindennapokban.
Előadó: dr. Vizin Anita coach, tréner, jogász
 
Az előadást 18:00-kor, 17:30-tól gyülekezünk a helyszínen!
A részvétel a Transvanilla többi programjához hasonlóan ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen tudtok! A pontos helyszínt is a jelentkezést követően küldjük el.
 
Ha nem szeretnél egyedül jönni vagy csak van olyan barátod, családtagod, akit érdekelhet a téma, gyertek együtt! Várunk mindenkit szeretettel!

FONTOS!
A foglalkozás NEM terápia, NEM baráti összejövetel. Az esemény, mint a Transvanilla Egyesület összes programja és szolgáltatása ingyenes, de adományokat elfogadunk amelyet az Egyesület fenntartására és további rendezvények szervezésére fordítunk.
Köszönjük!