Transvanilla Transznemű Egyesület

Önkéntes képzés a Transvanillánál

Pin It

Kedves Önkénteseink/Leendő Önkéntesek!

Hosszú távú egyesületi célunk egy stabil önkéntes bázis felépítése, hogy a segítségetekkel minél szélesebb körben érjünk el olyan, a transz közösséghez valamilyen formában tartozó embereket, akiknek támogatásra van szükségük, mind lelki, mind gyakorlati kérdésekben. A képzés elvégzése után lehetőségetek lesz az online felületeken azonnali segítséget nyújtani a hozzánk fordulóknak!

Az önkéntes program fontos alapköve egy ún. alapképzés, amit minden segítőnknek teljesítenie szükséges. Az online képzést útjára indítjuk, aminek célja, hogy az egyesületről, a transz közösséget érintő legfontosabb kérdésekről, ill. a segítői mentális jóllétről ismeretet és tudást adjunk át számotokra.

A képzésre való jelentkezés regisztrációhoz kötött, az azon való részvétel természetesen ingyenes. AEz az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre írjatok, ha szeretnétek csatlakozni.

További kérdéseitekkel keressetek minket bátran!

Nagyon bízunk benne, hogy minél többen összegyűlünk!

Transz kisokos

Transz Kisokos címlap

Írj nekünk

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Adó 1 százalék felajánlás

Facebook

Partnereink, támogatóink

Tagjai vagyunk: TGEU, ILGA, ILGA-EUROPE

expodom

Látható transzok

látható transzok blog

Ez a weboldal a jobb felhasználói élmény érdekében sütiket használ. Adatvédelem és Felhasználási feltételek