Transvanilla Transznemű Egyesület

Nőként él tovább a jótékony milliárdos

Pin It

 

63 évesen jelentette be a Hyatt hotellánc alapítóinak egyik gyermeke, hogy nőként él tovább. A hadtörténeti kutatásokat bőkezűen támogató, ingatlanüzletben is utazó James Pritzkert ezentúl Jennifer Natalyának szólítják.

Az amerikai hadseregben is szolgált, alezredesként nyugalmazott Pritzker ezentúl Jennifer Natalyaként él - jelentette a Chicago Sun-Times amerikai lap.

A Forbes milliárdosokat nyilvántartó 400-as listáján tavaly a 311. helyre sorolt, három gyermekes elvált üzletember nem- és névváltása egy augusztus 16-i keltezésű feljegyzésből derült ki, amelyet az általa alapított katonai könyvtárnak, illetve vállalkozásának, az ingatlanüzletben utazó Tawani Enterprizesnek küldtek. "Ez a változás jelzi igazi énjét, amelyet eddig titokban tartott, és most közzé tett... Pritzker ezentúl nőként éli, mind üzleti, mind magánéletét" - idézte a lap a feljegyzést

James/Jennifer Natalya Pritzker a felmenői révén lett milliárdos. Nagyapja, apja és nagybátyjai alapították a Hyatt hotelláncot, illetve a chicagói Marmon Groupot, amely főleg vasúti tankereket, de más ipari eszközöket is gyárt.

Pritzker 2003-ban katonai könyvtárat alapított, illetve létrehozott egy alapítványt is az amerikai hadtörténeti kutatások támogatására. A vagyonát a Forbes másfél milliárd dollárra becsüli.

Transz kisokos

Transz Kisokos címlap

 

Adó 1 százalék felajánlás

Facebook

Partnereink, támogatóink

Tagjai vagyunk: TGEU, ILGA, ILGA-EUROPE

expodom

Látható transzok

látható transzok blog

Ez a weboldal a jobb felhasználói élmény érdekében sütiket használ. Adatvédelem és Felhasználási feltételek