Sokat vártunk a másodikra.

Sokat vártunk a másodikra.

Online verzió

 - - -

Kedves ,

TranszFeszt - Budapest 2019 március 29-31.

Kérünk támogasd a transz kulturális és közösségi fesztivált!https://igg.me/at/transfest2019
A TranszFeszt egy háromnapos ingyenes eseménysorozat, amely a közösségünket összetartó transz művészek és alkotások ünnepléséhez biztosít teret.

Magyarország, és valószínűleg az egész régió első transz tematikájú fesztiválja 2014-ben került megrendezésre. Majdnem öt évet kellett várnunk rá, hogy újra megszervezhessük.

Reményeink szerint hagyományteremtő módon a Transznemű láthatóság nemzetközi napja köré időzítettük az eseményt, idén március 31-én zárul a fesztivál.
Egyik fő célunk, hogy felhívjuk a figyelmet azokra a kérdésekre melyek transz, nem-bináris illetve dzsender-nonkonform emberekként foglalkoztatnak minket ma Magyarországon. Különösen fontos számunkra, hogy teret biztosítsunk transz vezetők és művészek számára.

Az országban, és a közösségünkben tapasztalható rossz anyagi körülményeket figyelembe véve szeretnénk a fesztivált a lehető leginkluzívabbá tenni azzal is, hogy minden esemény ingyenes lesz.
Támogasd a szervezőket, hogy a magyar transz közösség méltó módon ünnepelhessen!

Mire kell a pénz?

Ahhoz, hogy a megnyitó, a filmvetítések, a beszélgetések, a kiállítások és a közösségi programok megvalósulhassanak abban a formában, ahogy megálmodtuk szükségünk van a segítségedre.

Az adományokat terembérlésre, útiköltségre, programfüzetre és a megnyitó egyéb költségeire fordítjuk.
Ezen a linken tudsz pénzt adományozni.

Hogyan segíthetsz még?

Tudjuk, hogy nem tud mindenki anyagilag hozzájárulni, de másképp is segíthetsz! Nem tudsz most pénzt adományozni, de így is terjesztheted a kampány hírét. Oszd meg Facebookon vagy Twitteren. Küldd el a barátaidnak akiket érdekelhet a linket.

Önkénteskednél?
Szerveznél?
Előadnál?
Írnál rólunk?
Lépj velünk kapcsolatba: szervezet@transvanilla.hu
Köszönjük szépen a támogatásod, az idődet és az elkötelezettséged!

A TranszFeszt szervezői csapata


Adó 1% - Novák Angéla

 - - -
Nem szeretnél több hírlevelet kapni? Kattints ide