Rendkívüli hírlevél Transvanilla - 2024 Nyár

Rendkívüli hírlevél Transvanilla - 2024 Nyár

Transvanilla

2024 - Nyár

‍ ‍ ‍ ‍

‍Együtt, értetek

Az utóbbi néhány évben transz-és melegellenes törvények és propaganda következtében jelentősen beszűkültek a lehetőségeink, illetve azoknak a helyeknek és platformoknak a száma, ahol az egyesülettel találkozni tudtok, ahol el tudunk jutni mindenkihez, akinek szüksége van ránk vagy egyszerűen csak kérdései vannak. Ezért kiemelten fontosnak tartjuk, hogy minden alkalmat megragadjunk, amikor ezt meg tudjuk tenni. Ebben kérjük most a segítséged!


 

Bár egész évben aktívak vagyunk, a nyár jellemzően nálunk is mozgalmasabb időszak, sok helyre megyünk és igyekszünk minél több emberhez eljutni.

Az ilyen kitelepülések nekünk nagyon fontos alkalmak arra, hogy az emberek megismerkedhessenek a szervezettel és általánosan a transz témával, ahogy arra is lehetőséget biztosít, hogy elérjük az érintetteket és tudjunk válaszolni a kérdéseikre.

Ahhoz, hogy ezt az ismerkedést még színesebbé, komfortosabbá és még tartalmasabbá tenni kb. 120.000 Ft-ra lenne még szükségünk, hogy legyen elég eszközünk. Ha találunk 60 embert aki hasonlóképpen gondolkozik és ők adnak fejenként 2000 Ft-ot akkor meg tudjuk valósítani amit elterveztünk.

 

Mire költjük?

  • utazási költségek
  • kiadványok nyomtatása
  • alkotáshoz szükséges eszközök
  • matricák nyomtatása

 

Hogyan tudod ezt megtenni?

Utlással:
Transvanilla Transznemű Egyesület
Bankszámlaszámunk: Unicredit Bank 10918001-00000088-56310001
A közleménybe kérlek írjátok be, hogy 2024 Nyár!

 

Online fizetés:

Ha a PayPalra kattintasz, rendszeres támogatást is be tudsz állítani, amivel hosszátávon tudod támogatni az egyesület munkáját!

 

PayPal - https://www.paypal.com/donate/?cmd=_s-xclick&hosted_button_id=WSBPM7ERKXNS6&source=url&ssrt=1719410992069


Nagyon köszönjük!

Ismerd meg legújabb kiadványaink!

 

A Transvanilla Transznemű Egyesület a transz és a dzsender-nonkonform emberek érdekeit képviseli az élet minden területén, valamint a transz és a dzsender-nonkonform közösségeket erősíti Magyarországon. A kiadványainkal célunk a közbeszéd formálása az érintettek nevében való megszólalással, illetve az általános ismeretterjesztés.

 

Részletekért kattints a képre vagy ide!


‍Aktuális

 


 

 

 

 

A legfrissebb transzjogi térkép, filmajánlók, kiadványaink online formában -

minden a weboldalunkon!

 

 

Kattints!