Nyárindító a Transvanillával

Nyárindító a Transvanillával

Transvanilla

Hírlevél 2024.

június

‍ ‍ ‍ ‍

Havi programjaink és híreink 🏳️‍⚧️


Június 21-én online önsegítő csoport!

A Transvanilla önsegítő csoportja havonta egyszer találkozik. A júniusi online találkozót újra pénteki napon tartjuk meg, a szokásos 17:00-20:00 óra közötti időben. A találkozó linkjét ezúttal is a jelentkezés után küldjük el emailben.
 
A csoport nyílt, ezzel szeretnénk lehetőséget adni rá, hogy a tagok folyamatosan cserélődhessenek, bővüljön a létszám, így minden alkalommal új embereket ismerhessünk meg és friss és nézőpontokkal találkozzunk.

 

A jelentkezés ingyenes, de regisztrációhoz kötött, melyet az onsegito@transvanilla.hu címen tehetsz meg! (Hozzátartozód esetén, róla is írj pár sort vagy jelentkezzen ő is!)

 


Vonulj velünk a 29. Budapest Pride felvonuláson!

 

Június 22-én rendezik 29. Budapest Pride felvonulást, ahol velünk is találkozhattok majd. Kint leszünk a Civil Faluban és persze vonulunk is majd. Ha jönnél, de nem szeretnél egyedül lenni vagy egyszerűen szeretnél velünk vonulni, idén is keresheted a Transvanilla molinóját!Segíts, hogy jobban megismerhessük a transz emberek helyzetét Magyarországon!
 
A kérdőív azokat az embereket célozza meg, akiknek nemi identitása és/vagy nemének kifejezése nem egyezik meg teljesen azzal, ahogyan születésükkor meghatározták azt. A kérdőív névtelen, a kitöltés nagyjából 10-15 percet vesz igénybe.
 
Kérjük, csak abban az esetben töltsd ki a kérdőívet, ha ehhez a csoporthoz tartozol! 
 
Magyarországon élő transz emberek válaszait állampolgárságuktól függetlenül várjuk és nem Magyarországon élő magyar transz emberek válaszait is fogadjuk.

 

 


Segítsd a munkánkat a nyári szezonban is!


Nyáron is igyekszünk aktívak maradni és bár a Szigeten sajnos idén sem leszünk kint saját standdal, részt veszünk majd a Budapest Pride-on és a debreceni Pink Pikniken is.

Segítsd a munkánkat, hogy ezeken a helyszíneken is készülhessünk nektek programokkal és ajándékokkal! 

 

Hogyan támogathatsz minket?

Támogathatod a munkánkat egyszeri vagy rendszeres adománnyal is a honlapunkon található PayPal linken. Itt te magad állíthatod be, hogy milyen összeggel szeretnéd támogatni az egyesület munkáját, mind az egyszeri, mind a rendszeres adományozás esetében.

 

Illetve támogathatsz bennünket egyeszeri adománnyal utalás formájában is, ehhez minden adatot a lenti linken találsz!

 

Köszönjük mindenkinek!


Aktuális cikkeink

 

 


A TGEU (Transz Európa és Közép-Amerika) kiadta az éves frissítését a Transz jogok indexének és Térképének, ami rögzíti a transz emberek jogi helyzetét Európában és Közép-Ázsiában.

 

 

Az ILGA-Europe éves Rainbow Map jelentése 49 európai országban vizsgálja a LMBT jogok alakulását a megelőző 12 hónapban. A jelentés minden évben a Homofóbia, bifóbia és transzfóbia elleni világnapját (IDAHOBIT) megelőzően kerül publikálásra.

 

 


Támogasd a munkánkat!

 


Ha szeretnéd támogatni a munkánkat, ezt többféleképpen is megteheted.

 

Utalhatsz közvetlenül az egyesület bankszámlájára vagy támogathatsz minket PayPalon keresztül egyszeri vagy akár rendszeres adománnyal.