Szezonkezdés 🏳️‍⚧️ 🌈

Szezonkezdés 🏳️‍⚧️ 🌈

Transvanilla

Hírlevél 2023.

szeptember

‍ ‍ ‍ ‍

Indítsd velünk a szezont! 🏳️‍⚧️


Az augusztusi szünet után visszatérünk, rögtön egy személyes önsegítővel.
A Transvanilla önsegítő csoportját havonta egyszer rendezzük meg,  szokásos módon pénteki napon, szeptember 22-én 17:00-20:00 óra között.
 
A csoport nyílt, ezzel szeretnénk lehetőséget adni rá, hogy a tagok folyamatosan cserélődhessenek, bővüljön a létszám, így minden alkalommal új embereket ismerhessünk meg és friss és nézőpontokkal találkozzunk.

 

A jelentkezés ingyenes, de regisztrációhoz kötött, melyet az onsegito@transvanilla.hu címen tehetsz meg! (Hozzátartozód esetén, róla is írj pár sort vagy jelentkezzen ő is!)


Meghallgattad már? Augusztusban a 'Nem azért, de...' podcastban vendégeskedtünk.

Ha szeretnél többet tudni az egyesület munkájáról, megbízható és ellenőrzött forrásokból tájékozódni statisztikák, tévhitek és narratívák között, vagy éppen szeretnél egy gyorstalpalót tartani valakinek, de nem tudod, hol kezdj neki, akkor ez az epizód neked is szól!
 
Hallgassátok, osszátok meg és szeressétek!

Minden támogatást a programjaink szerevezésére és a transz, dzsender-nonkonform és interszex emberek életminőségének javítására fordítunk.
 
Annak érdekében, hogy mindenki számára elérhetőek legyenek, programjaink minden esetben ingyenesek. Ahhoz, hogy ezt fenn tudjuk tartani, szükségünk van a támogatásra.
 
A lenti "Adományozok!" gombra kattintva te tudod beállítani az adomány összegét, illetve azt is, hogy rendszeres támogatónkká válj.
 
Most adományozni nem tudsz, de szeretnél segíteni?


Szeptember 23-án újra Pécs Pride! Harmadik alkalommal rendezik meg Magyarország egyetlen vidéki Pride a felvonulását, ahol persze mi is ott leszünk.
 
A felvonuláson és a Civil Faluban is keressétek a Transvanilla monilóját!
A felvonulást az idén 2 hetes Freedom of My Identity Emberi Jogi Fesztivál előzi meg szeptember 10-től. A fesztiválról részleteket a Diverse Youth Network Facebook oldalán találtok.
 
Fontos tudni:
Mikor? Szeptember 23. szombat, 13:00-19:00-ig
Hol? Tettyei romok körül
Gyülekező: 13:00
Indulás: 14:00
Érkezés: kb.16:00 - 48-as tér
Vége: kb. 19:00