Kezdjük együtt az évet! 🎉

Kezdjük együtt az évet! 🎉

Transvanilla

Hírlevél 2023.

január

‍ ‍ ‍ ‍

Lendületes évkezdéshez

Idei első önsegítő csoportunk személyes lesz, január 27-én, szokásos módon pénteken, 17:00-20:00 között zajlik.

További információk és regisztráció ide kattintva érhető el!


Idén folytatjuk a közösségépítő programjaink sorozatát!
Január 16-án Neisz Laura érkezik hozzánk, aki mesél majd nekünk, utána pedig történetek erejéről és jelentéséről fogunk beszélni.

"A népmesék archaikus szimbólumkincseinek segítségével megmozgatjuk lelkedben a témához kapcsolódó gondolataidat, érzéseidet, élményeidet.
A népmesék olyan világba röpítenek, ahol nem rend van, de mindig rend lesz.
Önismereti utamat én is magam miatt kezdtem járni, de hamar rájöttem, hogy mekkora öröm, amikor másoknak tudok abban segíteni, hogy megtalálják és csiszolják a bennük rejlő kincset. A gyerekeknek azért mesélünk, hogy aludjanak, a felnőtteknek azért, hogy felébredjenek.”

A részvétel ezúttal is ingyenes, de regisztrációhoz kötött! Jelentkezni a sandrea@transvanilla.hu email címen tudtok, 01.15., vasárnap estig!
 
A pontos helyszínt a regisztráció után küldjük el!Hosszú távú egyesületi célunk egy stabil önkéntes bázis felépítése, hogy a segítségetekkel minél szélesebb körben érjünk el olyan, a transz közösséghez valamilyen formában tartozó embereket, akiknek támogatásra van szükségük, mind lelki, mind gyakorlati kérdésekben. A képzés elvégzése után lehetőségetek lesz az online felületeken azonnali segítséget nyújtani a hozzánk fordulóknak, ill. részt venni az egyesület munkájában. 

Az önkéntes program fontos alapköve egy ún. alapképzés, amit minden segítőnknek teljesítenie szükséges. Az online képzést útjára indítjuk, aminek célja, hogy az egyesületről, a transz közösséget érintő legfontosabb kérdésekről, ill. a segítői mentális jóllétről ismeretet és tudást adjunk át számotokra. 

A képzésre való jelentkezés regisztrációhoz kötött, az azon való részvétel természetesen ingyenes. Az office@transvanilla.hu email címre írjatok, ha szeretnétek csatlakozni. Önkéntes koordinátorunk egy beszélgetésre fog invitálni első lépésben, majd megosztja veletek a képzés anyagát, ami egy pár kérdéses ellenőrző teszttel zárul.

További kérdéseitekkel keressetek minket bátran!

Nagyon bízunk benne, hogy minél többen leszünk!

 


Folyamatosan dolgozunk rajta, hogy úgy tudjuk alakítani az egyesület munkáját, hogy abban mindenki megtalálhassa, amire szüksége van. Neked hiányzik valami? Lennének ötleteid? Szívesen látnál valamilyen programot? Mondd el a véleményed!

Kitöltöm>>