Fesztiválszezon és segítség 🎉

Fesztiválszezon és segítség 🎉

Transvanilla

Hírlevél 2022. július

‍ ‍ ‍ ‍

Aktuális információk

Nagyon köszönjük mindenkinek, aki részt vett a Transvanilla Pikniken! 🧺 🥤 A sikerre való tekinettel mindenképpen tervezünk még hasonló eseményeket. Ha legközelebb szeretnél te is résztvenni, javaslatod vagy kérdésed van, keress minket az office@transvanilla.hu email címen vagy a közösségi média felületeinken!


‍Most van egy kis extra időd? Gondolkodtál már rajta, de eddig még nem jutottál el odáig, hogy jelentkezz is? Önkénteseket keresünk a Sziget Fesztiválra, a Transvanilla önálló kitelepüléséhez!

 

Hogyan tudsz jelentkezni? Kattins és tudj meg mindent ezen a linken!


Hatvan embert keresünk, hogy még több emberhez eljuthassunk!

 

A Transvanilla Transznemű Egyesület idén is kitelepül a Sziget Fesztiválra - ez alkalommal is a teljes hétre - ahol nagyon sokan megismerkedtek már a szervezettel és általánosságban a transz témával az elmúlt években. Fontosnak tartjuk, hogy minél többen halljanak a transz emberekről, találkozzanak velük, hogy ezáltal elfogadóbbá válhasson a társadalom.

 

Kb. 120.000 Ft-ra lenne még szükségünk, hogy legyen elég eszközünk ezt az ismerkedést még színesebbé, komfortosabbá és még tartalmasabbá tenni. Ha találunk 60 embert aki hasonlóképpen gondolkozik és ők adnak fejenként 2000 Ft-ot akkor meg tudjuk valósítani amit elterveztünk.

Transvanilla Transznemű Egyesület

Bankszámlaszámunk: Unicredit Bank 10918001-00000088-56310001

Paypal: info@transvanilla.hu

A közleménybe kérlek írjátok be, hogy Sziget 2022!

 

Köszönjük szépen!