Transvanilla Transznemű Egyesület

Itt vagy:Home|Hírek|Transvanilla az ILGA-Europe konferenciáján - 2017

Transvanilla az ILGA-Europe konferenciáján - 2017

 ilga europe konferencia

2017. november 1-4 között Varsóban, Lengyelországban rendezték meg az ILGA-Europe európai LMBT ernyőszervezet éves konferenciáját. A konferencia témája Változás! Közösségek mobilizálódnak, mozgalmak nőnek volt.

ilga europe varsó

Több mint 500 LMBT aktivista valamint adományozók, politikusok és döntéshozók vettek részt a konferencián Európából és Közép Ázsiából. A konferencia során részt vettünk számtalan panel- és műhelybeszélgetésen. Meghívást kaptunk a Pride-okról szóló beszélgetésre ahol az interszekcionális megközelítések szükségességéről és a Budapest Pride-al kapcsolatos tapasztalatainkról beszéltünk. Konzultáltunk interszex és ENSZ témában valamint részt vettünk a transz résztvevők számára rendezett konferencianyitó programon és a helyi transz közösséggel/szervezettel tartott találkozóra is. Jelen voltunk a nemrég megjelent transz és interszex szervezetek helyzetét globális kontextusban felmérő kutatás jelentésének bemutatóján. 

ilga europe konferencia kituzok

TámPONT logo

Transvanilla hírlevél

Nem jogi elismerése

Támogasd munkánkat!

PayPal-on keresztül akár (bankkártyával is):

A Transvanilla Transznemű Egyesület bankszámlaszáma:
10918001-00000088-56310001
Bank neve: Unicredit

Egyéb módok a támogatásra

Jelentsd a transzfóbiát!

Nemi identitás, nemi önkifejezés miatti erőszak, diszkrimináció? Jelentsd!

Transz tiszteletet most

Facebook

Novák Angéla 1%

Tagjai vagyunk

Tagjai vagyunk: TGEU, ILGA, ILGA-EUROPE

Látható transzok

látható transzok blog

Írj nekünk

Levelezési cím: 1656 Budapest Pf. 92

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Tájékoztatásul közöljük, hogy sem főállású munkatársa nincs a Transvanilla Egyesületnek sem irodája. Kérjük elsőrosban emailben lépj velünk kapcsolatba. Köszönjük!