Transvanilla Transznemű Egyesület

Szivárvány önsegítő csoport 2019 február

Pin It

A csoport havonta egyszer, egy hétvégi napon zajlik. Nyílt LMBT+ csoport, ami lehetővé teszi a tagok folyamatos cserélődését, a létszám bővülését, alkalomról alkalomra újabb emberekkel, friss nézőpontokkal találkozhatunk.

Az önsegítő csoport célja, hogy a tagok aktuális szexuális orientációt érintő kérdéseit, problémáit feldolgozzuk, megoldási javaslatokkal éljünk velük kapcsolatban, valamint támogassuk a tagokat nehéz élethelyzeteikkel való megküzdésben.

Az önsegítő csoport NEM terápia, NEM baráti összejövetel, és NEM párkereső hely. A jogi és diszkriminációs, illetve mélyebb terápiát igénylő eseteket természetesen tovább irányítjuk a megfelelő személyekhez.

A jelentkezés regisztrációhoz kötött, melyet az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen tehetsz meg!

Időpont: 2019. február 23. 14:00 - 18:00

A csoport vezetőinek bemutatkozása:

Dr. F. Lassú Zsuzsa vagyok, pszichológus. Diplomámat 1996-ban Debrecenben szereztem, majd doktori tanulmányaimat már az ELTE-n végeztem, jelenleg is itt dolgozom egyetemi docensként. Kutatásaimat a szexuális nevelés, nemi szerepek, sztereotípiák, felnőtt kötődés és mentális sérülékenység témakörében végzem. Továbbképzéseimet rendszerszemléletű és személyközpontú (Rogers-i) terápiás irányokban végeztem, majd 2017-ben szexuálpszichológiai szakvizsgát szereztem. LMBT+ kliensekkel affirmatív szemléletű segítő munkát végzek. Tudományos ismeretterjesztő írásaimat a slowmotion.blog.hu oldalon olvashatjátok.

Thoma Gábor vagyok, 2016-ban végeztem el a pszichológia szakot és idén szereztem meg a szexuálpszichológia diplomám. Az előbbin a kisebbségi csoportokról, kirekesztésről, zaklatásról írtam a szakdolgozatom, az utóbbin, pedig a szexuális problémák összevetéséről hetero és LMBT viszonylatban.

Az esemény, mint a TámPONT összes programja ingyenes, de adományokat elfogadunk amelyet a közösségi tér fenntartására és további rendezvények szervezésére fordítunk. Köszönjük!

Bár az esemény nyilvános, de az azon résztvevők listája adatvédelmi okokból rejtett. A visszaigazolásokat és a meghívottak listáját csak az esemény adminisztrátorai látják. Megértéseteket köszönjük!

Transz kisokos

Transz Kisokos címlap

 

Adó 1 százalék felajánlás

Facebook

Partnereink, támogatóink

Tagjai vagyunk: TGEU, ILGA, ILGA-EUROPE

expodom

Látható transzok

látható transzok blog

Ez a weboldal a jobb felhasználói élmény érdekében sütiket használ. Adatvédelem és Felhasználási feltételek