A tréning időpontja: 2021. november 27-28
Helyszín: Budapest
Részvételi díj: 10.000 Ft
Facilitátor: Mlinárik Andrea mentálhigiénés szakember
Jelentkezés az alábbi űrlap kitöltésével
(Lehetőség van költségtérítést és a részvételi díj elengedését is igényelni a jelentkezési űrlapon.)

A tréningről:

A Williams Életkészségek® (WÉK) stresszkezelő és pszichoszociális készségfejlesztő program már 10 éve fut nagy sikerrel Magyarországon. Széles körben alkalmazhatónak bizonyult, 2004 óta országszerte már több, mint 4000 fő vett részt rajtuk.

A Williams Életkészségek® Program keretében egyszerű, a mindennapokban jól alkalmazható stresszkezelő stratégiákat és kommunikációs technikákat lehet elsajátítani.

Az USA-ban 15 éve alkalmazzák sikerrel a programot. Tudományos vizsgálatok igazolják, hogy a készségfejlesztő program segítségével enyhíthetők, megelőzhetők a túlzott stresszel összefüggő kellemetlen testi és lelki tünetek, hosszú távon javul a személyes hatékonyság.A program magyar változatát a Semmelweis Egyetem Magatartástudományi Intézet munkatársainak közreműködésével 2004-ben dolgozta ki a Selye János Magyar Magatartástudományi és Magatartásorvoslási Társaság.

Kiknek ajánljuk a Williams Életkészségek® Tréninget?

Az utóbbi évek tudományos vizsgálatai egyértelműen igazolták, hogy a túlzott stressz negatív hatással van az egészségünkre. A stressz egészségkárosító hatása nemcsak a stressz mértékétől, hanem attól is függ, hogyan tudjuk kezelni a mindennapi élet során felmerülő konfliktusokat, az elkerülhetetlen stressz helyzeteket, és ez a képességünk jelentősen fejleszthető. A tréninget elsősorban azoknak ajánljuk, akik szeretnék eredményesen kezelni a munkájuk során adódó stressz helyzeteket, sikeresebben kezelni magánéleti konfliktusaikat, javítani szeretnék munkatársi, baráti, családi kapcsolataikat, hatékonyabban szeretnének kommunikálni.

Mely készségeink fejlődnek a Williams ÉletKészségek® tréningen?

A program célja olyan készségek megismerése és sajátítása, melyek elősegítik a mindennapi stressz helyzetek és konfliktusok kezelését. A tréning során a résztvevők kommunikációs készsége és önismerete is fejlődik. A tréning hatására hosszú távon fokozódik a résztvevők személyes hatékonysága.

A tréning fő témakörei:
·Hogyan fogalmazzuk meg a problémát és hozzunk döntést?
·Hogyan ismerjük fel és vezessük le feszültségeinket?
·Hogyan oldjuk meg kreatívan problémáinkat és érvényesítsük érdekeinket?
·Hogyan építsünk ki kölcsönösen támogató kapcsolatokat?

Hogyan zajlik a Williams ÉletKészségek® kiscsoportos tréning?

A csoportok létszáma 8-12 fő, így minden résztvevő számára kellő gyakorlási időt és személyre szóló visszajelzést tudunk biztosítani.
A 16 órás tréning tematikája strukturált, meghatározott egységekből áll, ugyanakkor a résztvevők saját stresszhelyzeteik, aktuális problémáik megoldásához is kapnak szempontokat a csoportos megbeszélések során.
A tréning során 10 bizonyítottan hatékony stressz csökkentő készséget ismernek meg és sajátítanak el a résztvevők.
A készségek elsajátításának fontos része az otthoni gyakorlás, melyhez Munkafüzet nyújt segítséget.

További információ a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen.