Bízunk benne, hogy sikerül feltárni a felnövéssel kapcsolatos élményeket, valamint többek között az egészségügyi rendszerben, az oktatásban, a munka világában és az időskor folyamán szerzett tapasztalatokat.

Amennyiben szeretne részt venni a kutatásban, két módon is megteheti ezt:

  • Interjú formájában (telefonon vagy a Microsoft Teams felületén)
  • Amennyiben szeretne részt venni egy interjún, kérjük, jelezze ezt az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail-címen.
  • Az e-mailben tüntesse fel a nevét, hogy elmúlt-e 18 éves, hogy milyen nyelven szeretné folytatni az interjút (angol, olasz, francia, német, spanyol, lengyel, román, magyar vagy bolgár), illetve hogy interszex személyként vagy interszex személy szülőjeként venne-e részt a felmérésben.
  • Alternatív megoldásként kitöltheti kiegészítő online kérdőívünket, amely az interszex mindennapok egyes aspektusaiba enged mélyebb betekintést.
  • Amennyiben az online kérdőívet szeretné kitölteni, kattintson ide .
  • A kérdőív kitöltése 40-60 percet vesz igénybe.
  • A kérdőív elérhető angol, olasz, francia, német, spanyol, lengyel, román, magyar vagy bolgár nyelven.
  • Az online kérdőív az EU Alapjogi Ügynökségének 2023-as, teljes Európára kiterjedő LMBTIQ felmérését egészíti majd ki.

A kérdőív 2022. november végéig tölthető ki. A kérdőívet csak 18 évnél idősebb személy töltheti ki. Ha bármilyen kérdése van, kérjük, jelezze azt az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail-címen. Illetve jelezzétek nekünk is a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen!

*előfordulhat, hogy a használt terminológia nem tükrözi az Ön tapasztalatait. A tanulmány olyan emberek felé is nyitott, akik eltérő nemi jellegűek, különbséget mutatnak a nemi fejlődésben, nemi jellegükre vonatkozó betegséggel (pl. CAH, Klinefelter-szindróma) élnek, vagy más módon azonosítják magukat.