Itt, a Transvanillánál, mi is hiszünk abban, hogy „EGYÜTT TÖBBRE VAGYUNK KÉPESEK!”, ahogyan azt az idei, 5. Rehab Critical Mass felvonulás is hirdeti.

Támogatásunkról, jelenlétünkről és szolidaritásunkról szeretnénk ezúton is biztosítani a felvonulás szervezőit és a résztvevőket. Számunkra is fontos kiállni, felhívni a figyelmet a fogyatékossággal élők – mozgásukban, látásukban, hallásukban, beszédükben vagy mentálisan akadályozott emberek – életének könnyebbé tételére, az elfogadás, a szemléletformálás és az összefogás fontosságára.

Senki sem érdemelheti meg, hogy ne vegyék figyelembe, hiszen minden ember ugyanolyan fontos, tiszteletre, megértésre és méltóságának teljeskörű elismerésére született!

Mi is együtt vonulunk és várunk benneteket 2018. október 14-én vasárnap 15 órakor a Clark Ádám téren a 0 km kőnél! Gyertek, tartsunk össze, hogy többet érjünk el!

Ha csatlakoznál a Transvanilla Egyesület csoportjához a felvonuláson, akkor kérünk, hogy írj nekünk a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre! Köszönjük!

Transvanilla Transznemű Egyesület