Transvanilla Transznemű Egyesület

Egyesületünk az International Lesbian, Gay, Bisexual, Trans and Intersex Association (ILGA) tagja lett

Pin It

Megalakulásunk óta törekszünk a hazai és nemzetközi LMBT szervezetekkel való együttműködésre. 2012 májusában lettünk tagjai az Európában tevékenykedő Transgender Europe transz ernyőszervezetnek, azóta folyamatosan részt veszünk a szervezet munkájában, igyekszünk hasznos tagjai lenni a közösségnek.

2012 december 12-én egyesületünk most már hivatalosan is tagja az egyetlen világszintű csoportnak, amelynek tagjai a leszbikus, meleg, biszexuális, transz és interszex emberek egyenlőségéért dolgoznak. Az ILGA 1978-ban alakult, ma 750 LMBTI csoport a tagja több mint 110 országban. Aktívan kampányol az LMBT jogokért a nemzetközi emberi és polgári jogok területén valamint, rendszeresen fellép az ENSZ-ben és különböző kormányoknál. Az ILGA akkreditált tagja az ENSZ-nek a Gazdasági és Szociális Tanács-ban tanácsadói joggal bíró szervezet. Az európai regionális szervezet az ILGA-Europe részvételi státusszal rendelkezik az Európa Tanácsban és több mint 350 tagszervezete van 49 országban.

Reményeink szerint a nemzetközi együttműködés nagy mértékben hozzájárul ahhoz, hogy a magyarországi transz* emberek életminőségén és helyzetén javítani tudjunk.

Transz kisokos

Transz Kisokos címlap

 

Adó 1 százalék felajánlás

Facebook

Partnereink, támogatóink

Tagjai vagyunk: TGEU, ILGA, ILGA-EUROPE

expodom

Látható transzok

látható transzok blog

Ez a weboldal a jobb felhasználói élmény érdekében sütiket használ. Adatvédelem és Felhasználási feltételek