Az önsegítő csoport célja, hogy a tagok aktuális kérdéseit, problémáit feldolgozzuk, megoldási javaslatokkal éljünk velük kapcsolatban, valamint támogassuk a tagokat nehéz élethelyzeteikkel való megküzdésben.

Az önsegítő csoport NEM terápia, NEM baráti összejövetel, és NEM párkereső hely. A jogi, egészségügyi, diszkriminációs, illetve mélyebb terápiát igénylő eseteket természetesen tovább irányítjuk a megfelelő személyekhez.

A jelentkezés regisztrációhoz kötött, melyet az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen tehetsz meg! (Hozzátartozód esetén, róla is írj pár sort vagy jelentkezzen ő is!)

Időpont: 2018. október. 27. 14:00-tól gyülekező.

A csoport vezetőinek bemutatkozása:

Főglein Karola vagyok, 1989-ben születtem. Egyetemi tanulmányaimat az ELTE-PPK-n végeztem. 2010-ben viselkedéselemző, 2012-ben pszichológus diplomát szereztem klinikai- és egészségpszichológia szakirányon. 2017 januárjában szexuálpszichológiai szakpszichológus képesítést kaptam, az országban az első öt ember között. A szakképzésen a diplomamunkámat Transzneműség és identitásfejlődés címmel írtam, valamint ugyanebben a témában 2016 októberében megjelent első publikációm a Gyermeknevelés című online folyóiratban.

Grőber Dóra, okleveles pszichológus vagyok. Tanulmányaimat a Károli Gáspár Református Egyetemen folytattam, itt szereztem viselkedéselemző diplomát 2014-ben, majd pszichológus diplomát 2017-ben. Szakdolgozatomat alapképzésen "Transzszexualitás" címen, mesterképzésen "Tranzíciót követő transzszexuális tapasztalatok" címen írtam.