Transvanilla Transznemű Egyesület

Itt vagy:Home|Hírek|MOST RÁTOK VAN SZÜKSÉG!

MOST RÁTOK VAN SZÜKSÉG!

Huszonhat embert keresünk, hogy még több embernek segíthessünk!

Az Alapvető Jogok Biztosának Hivatala és a Transvanilla Transznemű Egyesület 2017. október 25-én, a Nemzetközi transz depatologizációs akciónap alkalmából, közösen szakmai kerekasztal-beszélgetéseket rendez a "A transz emberek alapvető jogainak érvényesülése" témakörében.

A nem jogi elismerésére és a mentális depatologizációra fókuszáló tematikus műhelybeszélgetések célja az ismeretek kölcsönös bővítése és egy kamatoztatható diskurzus elindítása az adott területek szereplői között.

Fontosnak tartjuk, hogy minél többen halljanak a transz emberekről, és hogy valid információkhoz jussanak az érintett területek szereplői. Mindössze 26.000 Ft-ra lenne még szükségünk, hogy legyen elég eszközünk ezeket az ismereteket átadni, és tartalmasabbá tenni. A műhelykonferencián résztvevők számára szeretnénk információs anyagokat nyomtatni, illetve a személyes történetét bemutató, nem Budapesten élő transz lány költségeit szeretnénk az összegből állni.

Ha találunk 26 embert aki hasonlóképpen gondolkozik és ők adnak fejenként 1000 Ft-ot akkor meg tudjuk valósítani amit elterveztünk.

Transvanilla Transznemű Egyesület
Bankszámlaszámunk: Unicredit Bank 10918001-00000088-56310001
Paypal: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
A közleménybe kérlek írjátok be, hogy "konferencia"!

Köszönjük szépen!

TámPONT logo

Transvanilla hírlevél

Nem jogi elismerése

Támogasd munkánkat!

PayPal-on keresztül akár (bankkártyával is):

A Transvanilla Transznemű Egyesület bankszámlaszáma:
10918001-00000088-56310001
Bank neve: Unicredit

Egyéb módok a támogatásra

Jelentsd a transzfóbiát!

Nemi identitás, nemi önkifejezés miatti erőszak, diszkrimináció? Jelentsd!

Transz tiszteletet most

Facebook

Novák Angéla 1%

Tagjai vagyunk

Tagjai vagyunk: TGEU, ILGA, ILGA-EUROPE

Látható transzok

látható transzok blog

Írj nekünk

Levelezési cím: 1656 Budapest Pf. 92

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Tájékoztatásul közöljük, hogy sem főállású munkatársa nincs a Transvanilla Egyesületnek sem irodája. Kérjük elsőrosban emailben lépj velünk kapcsolatba. Köszönjük!