Transvanilla Transznemű Egyesület

Itt vagy:Home|Hírek|MOST RÁTOK VAN SZÜKSÉG

MOST RÁTOK VAN SZÜKSÉG

Huszonöt embert keresünk, hogy még több emberhez eljuthassunk!

A Transvanilla idén immár ötödik alkalommal települ ki a Sziget Fesztiválra - ez alkalommal a teljes hétre - ahol nagyon sokan megismerkedtek már a szervezettel és általánosságban a transz témával az elmúlt években. Fontosnak tartjuk, hogy minél többen halljanak a transz emberekről, találkozzanak velük, hogy ezáltal elfogadóbbá válhasson a társadalom. Mindössze 25.000 Ft-ra lenne még szükségünk, hogy legyen elég eszközünk ezt az ismerkedést még színesebbé, komfortosabbá és még tartalmasabbá tenni. Mivel idén a sátorból teljesen kiszorulunk az ott debütáló "Látható transzok" kiállítás miatt, ezért a korábbi évek tapasztalataira alapozva szükség lesz egy olcsó pavilonra, hogy az önkéntesek és az érdeklődők ne a tűző napon üljenek, és egy egy AirSofát is szeretnénk venni a chill hangulat megteremtésének érdekében. A fennmaradó néhány ezer forintot pedig további dekorációs anyagokra tervezzük fordítnai. Ha találunk 25 embert aki hasonlóképpen gondolkozik és ők adnak fejenként 1000 Ft-ot akkor meg tudjuk valósítani amit elterveztünk.

Transvanilla Transznemű Egyesület
Bankszámlaszámunk: Unicredit Bank 10918001-00000088-56310001
Paypal: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
A közleménybe kérlek írjátok be, hogy Sziget 2017!

Köszönjük szépen!

Transvanilla hírlevél

Nem jogi elismerése

Támogasd munkánkat!

PayPal-on keresztül akár (bankkártyával is):

A Transvanilla Transznemű Egyesület bankszámlaszáma:
10918001-00000088-56310001
Bank neve: Unicredit

Egyéb módok a támogatásra

Jelentsd a transzfóbiát!

Nemi identitás, nemi önkifejezés miatti erőszak, diszkrimináció? Jelentsd!

Transz tiszteletet most

Facebook

Novák Angéla 1%

Tagjai vagyunk

Tagjai vagyunk: TGEU, ILGA, ILGA-EUROPE

Látható transzok

látható transzok blog

Írj nekünk

Levelezési cím: 1656 Budapest Pf. 92

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Tájékoztatásul közöljük, hogy sem főállású munkatársa nincs a Transvanilla Egyesületnek sem irodája. Kérjük elsőrosban emailben lépj velünk kapcsolatba. Köszönjük!