Transvanilla Transznemű Egyesület

Itt vagy:Home|Hírek|Együtt vonulunk

Együtt vonulunk

rehab critical mass 2018

Gyere velünk, vonuljunk fel együtt a Rehab Critical Mass-en!

 

Itt, a Transvanillánál, mi is hiszünk abban, hogy „EGYÜTT TÖBBRE VAGYUNK KÉPESEK!”, ahogyan azt az idei, 5. Rehab Critical Mass felvonulás is hirdeti.

Támogatásunkról, jelenlétünkről és szolidaritásunkról szeretnénk ezúton is biztosítani a felvonulás szervezőit és a résztvevőket. Számunkra is fontos kiállni, felhívni a figyelmet a fogyatékossággal élők – mozgásukban, látásukban, hallásukban, beszédükben vagy mentálisan akadályozott emberek – életének könnyebbé tételére, az elfogadás, a szemléletformálás és az összefogás fontosságára.

Senki sem érdemelheti meg, hogy ne vegyék figyelembe, hiszen minden ember ugyanolyan fontos, tiszteletre, megértésre és méltóságának teljeskörű elismerésére született!

Mi is együtt vonulunk és várunk benneteket 2018. október 14-én vasárnap 15 órakor a Clark Ádám téren a 0 km kőnél! Gyertek, tartsunk össze, hogy többet érjünk el!

Ha csatlakoznál a Transvanilla Egyesület csoportjához a felvonuláson, akkor kérünk, hogy írj nekünk a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre! Köszönjük!

Transvanilla Transznemű Egyesület

Transvanilla hírlevél

Nem jogi elismerése

Támogasd munkánkat!

PayPal-on keresztül akár (bankkártyával is):

A Transvanilla Transznemű Egyesület bankszámlaszáma:
10918001-00000088-56310001
Bank neve: Unicredit

Egyéb módok a támogatásra

Jelentsd a transzfóbiát!

Nemi identitás, nemi önkifejezés miatti erőszak, diszkrimináció? Jelentsd!

Transz tiszteletet most

Facebook

Novák Angéla 1%

Tagjai vagyunk

Tagjai vagyunk: TGEU, ILGA, ILGA-EUROPE

Látható transzok

látható transzok blog

Írj nekünk

Levelezési cím: 1656 Budapest Pf. 92

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Tájékoztatásul közöljük, hogy sem főállású munkatársa nincs a Transvanilla Egyesületnek sem irodája. Kérjük elsőrosban emailben lépj velünk kapcsolatba. Köszönjük!