Transvanilla Transznemű Egyesület

Itt vagy:Home|Hírek|Együtt vonulunk!

Együtt vonulunk!


Mélységesen együtt érzünk itt, a Transvanillánál azokkal, akiket a kilakoltatás veszélye fenyeget.

Sorsunk sokszor ugyanaz, noha szintén ezerféle okból történhet meg, hogy egyszer, minden erőfeszítésünk ellenére is, eljön a rendőrséggel megerősített kilakoltató csapat, és hiába könyörgünk, nem lehet onnantól maradásunk. Magyarországon ezreket lakoltatnak ki minden évben különböző, sokszor irányíthatatlan, balszerencsés vagy éppen, mély emberietlenség okozta események végkifejleteként.

Nem értünk egyet azzal, hogy családokat, minden menedék és legalább ideiglenes segítségnyújtás nélkül, utcára tegyenek. Nem értünk egyet a szükségben lévők hátra hagyásával. Nem értünk egyet a gyermekek családjaiktól való elválasztásával és nem értünk egyet azzal a sokszor embertelen eljárásmóddal, amellyel szörnyű körülmények közé lökik azokat az embereket, akiknek a legnagyobb megértésre és támogatásra lenne szükségük, és azzal sem hogy a hajléktalan embereket a rendőrség üldözi.

Ezért a Transvanilla Transznemű Egyesület együtt vonul szeptember 29-én 15 órától a 6. kerületi Liszt Ferenc tértől a „8. Lakásmenet – Otthonunk az életünk!” elnevezésű menettel. Szeretnénk tenni azért, hogy a mai Magyarországon ne fordulhasson elő ilyen szomorú és mégis orvosolható esemény. Senkit nem akarunk az utcán hagyni, mindenkit megillet a lakhatás joga!

Ha csatlakoznál a Transvanilla Egyesület “8. Lakásmenet – Otthonunk az életünk!” elnevezésű menetén részt vevő szolidáris csoportjához, akkor kérünk, hogy írj nekünk a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre! Köszönjük!

Transvanilla hírlevél

Nem jogi elismerése

Támogasd munkánkat!

PayPal-on keresztül akár (bankkártyával is):

A Transvanilla Transznemű Egyesület bankszámlaszáma:
10918001-00000088-56310001
Bank neve: Unicredit

Egyéb módok a támogatásra

Jelentsd a transzfóbiát!

Nemi identitás, nemi önkifejezés miatti erőszak, diszkrimináció? Jelentsd!

Transz tiszteletet most

Facebook

Novák Angéla 1%

Tagjai vagyunk

Tagjai vagyunk: TGEU, ILGA, ILGA-EUROPE

Látható transzok

látható transzok blog

Írj nekünk

Levelezési cím: 1656 Budapest Pf. 92

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Tájékoztatásul közöljük, hogy sem főállású munkatársa nincs a Transvanilla Egyesületnek sem irodája. Kérjük elsőrosban emailben lépj velünk kapcsolatba. Köszönjük!