Transvanilla Transznemű Egyesület

Itt vagy:Home|Hírek|Decemberi Transvanilla találkozó és klubdélután

Decemberi Transvanilla találkozó és klubdélután

Kedves Mindenki!

A decemberi hónapban az ünnepekre való tekintettel a havi önsegítő csoportunk ülése elmarad. De minthogy nem szeretnénk, hogy közös program vagy találkozó nélkül maradjatok egy egészen más eseményre gondoltunk helyette.

Már régen terveztük, hogy szervezünk egy nagy összejövetelt, együttlétet, igazi közös lazulást, ahol mindenki biztonságos környezetben, egy igazán elfogadó, toleráns csapatban, nyugodtan és bátran lehet önmaga és kikapcsolódhat, ismerkedhet, jól érezheti magát. Szó szerint bárkit szívesen látunk: színes csoportunk tagjait, hozzátartozókat, szövetségeseinket és érdeklődőket egytől-egyig.

Az időpont: 2017. december 16. 14:00-19:00-ig.
 
Amivel pedig várunk:

    • kötetlen beszélgetés
    • ismerkedés egy befogadó társaságban
    • „chill”, lazulás, teázás, nasi
    • háttérzene, társasozás
    • de igazából bármi, amit szeretnétek és eszetekbe jut, kinek mire van igénye Smile

Mivel reményeink szerint sokan leszünk, előre láthatólag, nagy lesz a fogyasztásunk ropogtatni való és üdítő, tea tekintetében, így azt szeretnék kérni, hogy akinek van lehetősége, hozzon valami majszolgatni valót kis csapatunknak! Emellett, ha olyan társasjátékotok, kártyátok vagy bármi hasonló játékotok van, amit szintén el tudtok hozni, hogy a miénk mellett több, mással is tudjunk játszani akár, akkor annak is örülünk, ha elhozzátok. Köszönjük! 

Fontos, hogy az esemény zártkörű, így arra kérünk benneteket, hogy részvételi igényeteket küldjétek el e-mailben a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre. Innen fogjátok válaszként megkapni, hogy hol lesz az esemény a teljes nyugalmunk biztosítása érdekében.

Gyertek és érezzük jól magunkat! Smile

(Az esemény lebonyolításához önkénteseket keresünk, ha vállalnád a feladatot akkor kérlek jelezd a fentebbi e-mail címen! Köszönjük!)


Transvanilla Transznemű Egyesület

TámPONT logo

Transvanilla hírlevél

Nem jogi elismerése

Támogasd munkánkat!

PayPal-on keresztül akár (bankkártyával is):

A Transvanilla Transznemű Egyesület bankszámlaszáma:
10918001-00000088-56310001
Bank neve: Unicredit

Egyéb módok a támogatásra

Jelentsd a transzfóbiát!

Nemi identitás, nemi önkifejezés miatti erőszak, diszkrimináció? Jelentsd!

Transz tiszteletet most

Facebook

Novák Angéla 1%

Tagjai vagyunk

Tagjai vagyunk: TGEU, ILGA, ILGA-EUROPE

Látható transzok

látható transzok blog

Írj nekünk

Levelezési cím: 1656 Budapest Pf. 92

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Tájékoztatásul közöljük, hogy sem főállású munkatársa nincs a Transvanilla Egyesületnek sem irodája. Kérjük elsőrosban emailben lépj velünk kapcsolatba. Köszönjük!