Transvanilla Transznemű Egyesület

Itt vagy:Home|Hírek|A H&M ellenszegül a nemi normáknak az uniszex kollekciójával

A H&M ellenszegül a nemi normáknak az uniszex kollekciójával

A H&M végre realizálta, hogy a jövőben a divat nemtelenné fog válni.
Nemrégiben előálltak az első 19 darabos uniszex kollekcióval, amelyet Denim United-nek neveztek el.

"Teljesen természetes számunkra az uniszex kollekció, mivel a divat mindig fejlődik és változik, és ma láthatjuk, hogy nincsenek határok az elfogadott stílusra vonatkozóan. A H&M szóvivője, Marybeth Schmitt sajtóközleményében elmondta: "A divatnak mindig befogadónak kell lennie." 

És valóban, ez a kollekció, amely ma válik elérhetővé, eléri azt, hogy a H&M egy másik útra lépjen, és a többségben lévő kiskereskedők progresszívakká és befogadókká tudnak válni. Ez ugyanaz a márka, mindazon túl, hogy transznemű modellek szerepelnek a reklámokban, ahogy a kifutókon is és hijabi modellek is feltűnnek. Tehát, a H&M követi az olyan nemsemleges márkákat, mint a Zara, amely az első nemtelen kollekciót dobta piacra a tavalyi évben. Bár nem úgy mint a Zara, amely a szuper nem nélküli kollekciót jelentetett meg, a H&M megpróbálja ledönteni a határokat a valóban uniszex kollekcióval.

Az új keletű emlékezetben elsőként ez az uniszex kollekció tartalmaz ruhát.
És ez, hogy férfiak szoknyát hordjanak, forradalminak tűnik, mert ezek a ruhák, elsőként valóban mindenkinek szólnak, nemcsak a nőknek.

A ruhákhoz kiegészítésként farmereket, farmerkabátokat és shortokat is tartalmaz a kollekció.: mindegyik az uniszex öltözködés ötletén alapul, azon hogy az uniszex öltözködés valóban létezik, tekintet nélkül arra, hogy mindenki biztos-e a nemi identitásában.

A H&M-el egy valóban új divat felé haladunk, amely mindenkinek szól, ezért érdekes lesz, hogy más kiskereskedők milyen újat gondolnak majd ki – Urban Outfitters talán? Forever21?

Nem jogi elismerése

 

Adó 1 százalék felajánlás

Támogasd munkánkat!

PayPal-on keresztül akár (bankkártyával is):

A Transvanilla Transznemű Egyesület bankszámlaszáma:
10918001-00000088-56310001
Bank neve: Unicredit

Egyéb módok a támogatásra

Jelentsd a transzfóbiát!

Nemi identitás, nemi önkifejezés miatti erőszak, diszkrimináció? Jelentsd!

Transz tiszteletet most

Transvanilla hírlevél

Facebook

Novák Angéla 1%

Tagjai vagyunk

Tagjai vagyunk: TGEU, ILGA, ILGA-EUROPE

Látható transzok

látható transzok blog

Írj nekünk

Levelezési cím: 1656 Budapest Pf. 92

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Tájékoztatásul közöljük, hogy sem főállású munkatársa nincs a Transvanilla Egyesületnek sem irodája. Kérjük elsőrosban emailben lépj velünk kapcsolatba. Köszönjük!