Transvanilla Transznemű Egyesület

Itt vagy:Home|Hírek|90 évesen már boldog nőként élhet Patricia

90 évesen már boldog nőként élhet Patricia

A most 90 éves veterán katona több mint 80 évig megtagadta magát - írja a Daily Mail. A transz nő ugyanis már 3 éves korában tudta, valójában kislány, Patricia Davies ennek ellenére megházasodott majd felesége halála után is csak otthon, a négy fal között viselt női ruhát.

Nemrég azonban úgy döntött, elkezd női hormonokat szedni, és a faluban is felvállalja, hogy transznemű, így a szomszédai előtt sem kell már többé titkolnia a dolgot. “Nagyon nagy súly esett le a vállamról. Az egész eddigi életem hazugságban telt. Most lehetek végre igazán boldog” - mondta Patricia.

Patricia azt is elmondta, hogy egyébként nem volt szomorú az élete, mert mindennek a jó oldalát nézte és sok tudott nevetni. Korábban áramütéses kezelésre is elment, hogy hátha attól jobban lesz, nem akar nő lenni, de nem vált be. Nejével megosztotta a valódi nemi identitását, aki arra kérte, ezt ne osszák meg másokkal, de így otthon legalább önmaga lehetett.

Nem jogi elismerése

 

Adó 1 százalék felajánlás

Támogasd munkánkat!

PayPal-on keresztül akár (bankkártyával is):

A Transvanilla Transznemű Egyesület bankszámlaszáma:
10918001-00000088-56310001
Bank neve: Unicredit

Egyéb módok a támogatásra

Jelentsd a transzfóbiát!

Nemi identitás, nemi önkifejezés miatti erőszak, diszkrimináció? Jelentsd!

Transz tiszteletet most

Transvanilla hírlevél

Facebook

Novák Angéla 1%

Tagjai vagyunk

Tagjai vagyunk: TGEU, ILGA, ILGA-EUROPE

Látható transzok

látható transzok blog

Írj nekünk

Levelezési cím: 1656 Budapest Pf. 92

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Tájékoztatásul közöljük, hogy sem főállású munkatársa nincs a Transvanilla Egyesületnek sem irodája. Kérjük elsőrosban emailben lépj velünk kapcsolatba. Köszönjük!