Transvanilla Transznemű Egyesület

Itt vagy:Információk|Praktikák|Female to male praktikák|Hogyan viselj packert

Hogyan viselj packert

A "csomagolás" készítés annak művészete, hogy realisztikus dudor keletkezzen a gatyádban, olyasmi amilyen a ciszférfiaknak van. Ha FTM vagy drag king vagy elengedhetetlenül fontos. Valamint akkor is hasznos lehet, ha szerepet játszol, vagy ha csak szeretnél egy jót mókázni.

Lépések

1, DÖNTÉS. Kemény legyen vagy puha. A keményhez szíjat is kell viselned a ruha alatt a szex játékokhoz, a lágy csomag csak dudort hoz létre különféle eszközök felhasználásával.

 • Kinek készíted a csomagot? Ha a párodról van szó, fontold meg a keményet. Ha csak úgy neked készül, akkor mindkettő szóba jöhet.
 • Hova mész? Keményet nem kellene nyilvánosan viselni, mert ha nem sikerül elég jól elengedheti magát felugrik és úgy nézhet ki mintha erekciód lenne, az meg elég kínos.

Puha "csomag"

A puha "csomag" elkészítése könnyebb, mint a keményé ezért tanácsos ezzel kezdeni a csomagolási technikák elsajátítását.

1, Tekerj fel egy zoknit és helyezd szűk rövid szárú alsóba. Egy biztos tűvel összefoghatod, a csomag ne lazulhasson meg és csússzon ki.

packer

2, Ha boxeres pasi vagy, biztos tűvel rögzítsd a boxerhez a zoknit. Csak bizonyosodj meg róla, hogy jó helyen van, mielőtt rögzíted. Nézd meg tükörben jól néz-e ki a dudor.

packer boxer

3, Van még egy jó módszer, ha a boxert kedveled. Szerezz egy szuszpenzort és helyezz bele boltban kapható packert. Erre egyszerűen vedd rá a boxert meg a nadrágot és már mehetsz is!

packer szuszpenzor

4, Használj úszóknak való szuszpenzort. Ez ugyanaz, mint az előző csak olyan FTM-eknek, akik úszni szeretnének. Vehettek egy ilyen szuszpenzort és úszógatyában hordhatjátok packerrel. (Lehetsz poloban vagy úszófelsőben ha még nem volt felső műtéted). Száras úszónadrág jó ötlet lehet ilyen esetben.

packer úszó szuszpenzor

Kemény "csomag"

Ez már inkább kihívás, de mivel általában otthon használjuk, ki lehet tapasztalni. Időbe telik hozzászokni.

1, Válassz egy dildót - Minél nagyobb annál nehezebb a dolgod és annál kényelmetlenebb. Válassz az igényeid és a viselési idő függvényében. Döntsd el realisztikus legyen vagy nem. Rajtad áll. Ha a partnereddel fogod használni, gondolj az ő igényeire és vágyaira.

2, Első módszer - Szerezz egy felcsatolható hámot (harness) ami megfelel. Vedd fel, ahogy kényelmes aztán lazítsd meg óvatosan, de ne annyira, hogy leessen. Vedd fel felé az alsót (laza boxerek előnyben, ha a packer nagy, egy számmal nagyobb is lehet, mint amekkora kell, hogy ne legyen nagyon kitömve). Helyezd a végét a "motyónak" az alsó derékgumija alá. Ezután felveheted a nadrágot.

3, Második módszer - Kövesd az első lépéseit azzal a különbséggel, hogy lefele lógatod a lábad mellett a "motyót" a nadrágban/boxerben. Nincs szükség bő boxerra, a szűk még jobb is lehet néha. Ciszférfiaknak ezt soha nem csinálják, mert gátolja a vérkeringést a hús-vér péniszben és sérülést okozhat.

Tippek

 • Gyakorolj otthon, hogy hozzászokj az elkészítéshez, gyakorold a járást és a mozgást.
 • Próbálj mindent ki otthon először. Gyakorold az ülést, járást, állást, futást, hogy ne történhessen baleset. (Busz után szaladva nagyon kínos lehet, ha a "csomagod" elindul lefelé a lábad mellett, ezért légy biztos abban, hogy biztosan a helyén marad a "motyód"!)
 • Szerezz be egy pisilőeszköztpisilőeszközt vagy egy szuszpenzor stílusú hámot, hogy semmi ne okozzon gondot, ha WC-re kell menned. Így úgy végezheted el a dolgod, hogy nem kell le meg fel venned a packert.
 • Ha a kemény csomagolásos "felugrana" tudd, hogyan rejtsd el az "erekciót" amíg el nem tudod rendezni újra az egészet.
 • Talán mindig "férfi" alsót kellene viselni ha már csomagolsz, mert a "női" alsókban nincs hely pénisz számára. Bár ciszférfiak is viselnek "női" alsót, tehát megoldható.
 • Puha packert lehet online vásárolni valamint szex boltokban is kaphatóak. Ugyanez igaz a kemény packerre és a dildóra is.
 • Övek jobban tartanak dolgokat, ha már viseltesebbek.
 • Ha a puha packer ragacsos mikor még új forgasd meg kukoricakeményítőben, hogy a gumi kevésbé legyen ragadós. Ez a gumiban természetes úton felszabaduló olaj, amit felszív a kukoricakeményítő. (Általában bioboltokban kapható.)

Figyelmeztetések

 • Lesznek, aki kiszúrnak, és azt hiszik furcsa vagy. Ők a tudatlanok és tájékozatlanok.
 • Ha biztonsági ellenőrzésen kell átmenned, legyen papírod a nemi identitásodról vagy tedd a "motyót" a bőröndbe, főleg ha fém részei is vannak.
 • Amikor kimosod a hámot (izzadtak és piszkosak lehetnek) használj mosózacskót, hogy a hevederek ne akadjanak be a tárcsába tönkretéve a hámot.
 • Ha a hámodnak fém kapcsai vannak, soha ne kapcsold be őket, a szárító összehegesztheti.
 • A túl szoros csomagolás véraláfutást okozhat.

Forrás: wikiHow

Utoljára frissítve: 2013. Október 15., Kedd 23:42

TámPONT logo

Igent a nemre!

Transvanilla hírlevél

Nem jogi elismerése

Jelentsd a transzfóbiát!

Nemi identitás, nemi önkifejezés miatti erőszak, diszkrimináció? Jelentsd!

Transz tiszteletet most

Facebook

IGENT A NEMRE! - adjukössze kampány

Tagjai vagyunk

Tagjai vagyunk: TGEU, ILGA, ILGA-EUROPE

Látható transzok

látható transzok blog

Írj nekünk

Levelezési cím: 1656 Budapest Pf. 92

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


TÁMórák: hétfő - szerda - péntek 16-18
Személyesen: Budapest VII. Hernád utca 38.
Telefonon: +36 1 236 0203