TámPONT Mikro Közösségi Tér és Könyvtár

A TámPONT Magyarország első interszekcionális szemléletű transz mikro közösségi tere és könyvtára természetesen nem csak transz emberek számára. Bővebben erről itt olvashatsz.

TÁMórák
Dátum: Péntek, 15 Február 2019 Idő: 4:00 - 6:00
Az esemény nyilvános, regisztráció nem szükséges. | The event is open to the public, no registration required.

A TÁMórák ideje alatt nyitva van a tér és a könyvtár, ilyenkor bárkit szívesen látunk bejelentkezés nélkül, ha olvasni szeretnél, kérdésed van vagy csak egyyszerűen kíváncsi vagy ránk. ránk. A Transvanilla Transznemű Egyesület munkatársai is megtalálhatóak ezekben az órákban, nyugodtan fordulhatsz hozzájuk kérdéseiddel, problémáiddal. Ebben az időszakban szabadon olvashatod a könyvtár könyveit, filmet nézhetsz, bejöhetsz a barátaiddal, beszélgethettek, játszhattok és bármikor vendégünk vagytok egy teára vagy kávéra. Összetettebb és komolyabb esetekben a nyitvatartási időn kívül tudunk azonban csak megfelelően tanácsot adni, ehhez időpontot egyeztethetsz velünk a TÁMórák ideje alatt személyesen, telefonon illetve emailben bármikor.

 
Az esemény, mint a TámPONT összes programja ingyenes, de adományokat elfogadunk amelyet a közösségi tér fenntartására és további rendezvények szervezésére fordítunk. Köszönjük!

Program